A Kincstár 2,4 milliárd fontot veszít az üzemanyag -adó miatt a lezárás miatt

A Kincstár két hónap alatt 2,4 milliárd font értékű üzemanyag -vámot veszített el a Coronavírus lezárása eredményeként.
Az üzemanyag -vám 2019. április 1,5 milliárd fontról, 2020 áprilisában 815 millió fontra, valamint a 2019. májusi 1,4 milliárd fontra, a Lockdown szabályai szerint a 2019. május 1,4 milliárd fontra 695 millió fontra csökkent.

Az Egyesült Királyság benzinje, valamint a dízelárak: Az 5P adócsökkentés csak 3p -t jelent a szivattyúknál

A legnagyobb bevételi veszteség a dízelértékesítésből származott, amelynek 49 % -kal csökkent az áprilisi és 2019. május 2,9 milliárd fontról 1,5 milliárd fontra az idén azonos időszakban, a HM bevételei, valamint a vámszámok szerint A RAC elemezte. Eközben a benzin üzemanyag -kötelezettségéből származó bevételek 1,6 milliárd fontról 634 millió fontra estek ugyanabban az időszakban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az áprilisban és a 2020 májusában elvégzett 2,1 milliárd font összegű üzemanyag -adó olyan alacsony volt, hogy hasonló volt a 2015. májusában a havi számhoz, amely a HMRC nyilvántartása szerint 2,4 milliárd font volt.
A RAC szintén beszámol arról, hogy a telematikai biztosítási fedezeti kötvények által lefedett járművek mindössze 50 % -a volt úton áprilisban és 2020 májusában, amely az Egyesült Királyság Coronavírus lezárásának magassága volt.
Nicholas Lyes, a RAC útpolitikájának vezetője elmondta: „A koronavírus kormányra gyakorolt ​​monetáris hatása egyértelműen óriási volt. Az üzemanyag-kötelezettség elveszített bevétele további sztrájk az állami pénzügyekhez, és bár a motoros webes forgalmi volumen nyár folyamán helyreállt, még mindig 10–15 % -kal alacsonyabbak a zárolás előtti szint alatt.
„A kancellár kísértése az lehet, hogy néhány veszteséget megtérít az üzemanyag -kötelezettség növelésével, ám az ország az egyik legélesebb recesszió hordóját bámulja, az ilyen lépés minden egyes típusú gazdasági gyógyulást megfojtana. Amikor a járművezetők és a vállalkozások a leginkább küzdenek.
„Ez valószínűleg bepillantást nyújt a kormánynak a jövőjébe, amikor az üzemanyag -vámbevételek hirtelen csökkenni kezdenek az elektromos és más, kiegészítő üzemanyag -növekedés növekedésével. A kincstári tisztviselők el akarják kezdeni azt a hitet, hogy pontosan hogyan közelítik meg a kormány ilyen helyzetet az üzemanyag -kötelezettségre gondolva, általában körülbelül 27 milliárd fontot eredményez. ”

Kattintson ide közvetlenül a legfrissebben a szervezett benzin és a dízel jármű tilalmához …

Leave A Comment