“Szükség van egy autósok ünneplésére Nagy -Britanniának – és itt is, ahol kezdődik”

, akkor még egy öt évig. Az általános választások ugyanúgy elmentek. A csend megvetõ összeesküvése azt sugallta, hogy a legfontosabb és kisebb nemzeti politikai ünnepségek ragaszkodtak az íratlan iránymutatáshoz, hogy semmit sem mondjanak az autók, sofőrök, valamint a jármű utasok 2015 között, valamint a következő általános választásokról, valamint a következő általános választásokról. Komolyan, komolyan, Aggódom, hogy hatékonyan összejátszottak az autók, a járművezetők/utasok, az útjáratok, valamint a kapcsolódó ügyek „túl forró” problémájának megvétózásához.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

És – meglepetés, meglepetés – Az az ünneplés, amely most 100 % -kal rendelkezik az újonnan kialakult brit kormány hatalmával, a hónap elején mindössze 11,3 millió polgár szavazta meg. Vagy ezt egy újabb módon fogalmazva: Nagy-Britannia lakosságának mintegy 80 % -a nem szavazott a (ma uralkodó) konzervatívokért, akiknek az átadási pap csapata nemrégiben kiderült, és egykori mezőgazdasági termelő, pénzügyi, vonat megszállott szénbányász is tartalmaz. IT eladóként. Becsületes.
• Ha miniszterelnök lennék … Mike Motoring Manifesto
A rivális nemzeti ünnepségek, mint például a Labor (9,3 millió szavazat) UKIP (3,9 m), a Lib Dems (2,4 m), az Eco-barátok (1,2 m), valamint számos másnak nincs olyan állama, hogy pontosan hogyan működik Nagy-Britannia az elkövetkező öt évben.
A választók nagy többségét ezért megfosztják, és teljes mértékben képviselik a valódi nemzeti hatalom folyosóin. Mindez arra készteti, hogy becsomagoljam, hogy a demokratikus rendszerünk ugyanolyan hibás, mint a Clegg, olyan sérült, mint Milliband, olyan sérült, és olyan megbízható, mint Mugabe.

Leave A Comment