A BMW AD betiltotta a veszélyes vezetés

ábrázolásait. A társaság XDRive négykerék-meghajtó rendszerének BMW TV-hirdetését betiltották a jelenlegi típusában az Egyesült Királyság televíziójában. , veszélyes és felelőtlen vezetés ”.
A perc hosszú hirdetés (fent) az XDrive-val felszerelt BMW-k tartományát mutatja, amelyet a hóban és a sáron kívüli úton hajtanak végre, valamint szintén tartalmaznak felvételeket arról, hogy nedves időjárási körülmények között az úton haladnak az úton.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• BMW 520D XDRIVE 2017 áttekintés
A Blur’s Tune 2, a felidéző ​​rock himnusz támogatása mellett az ASA kijelentette, hogy elismerte, hogy „a jelenetek egy része a helyszíntől a közutakból származik”, és azt gondolta, hogy a terepjáró jelenetek nem különböznek szignifikánsan a nézők által tapasztalható környezetektől. ”
Az ASA folytatta: „Az XDrive rendszer képességének bemutatása gyorsabban, veszélyes és felelőtlen vezetéssel… az izgalom összefüggésében biztosított”. Hasonlóképpen kiemelte egy X5 -es példányt, amely úgy tűnik, hogy egy szennyeződés útján csúszik. ”
A BMW vitatta a „csúszás” értelmezését, azzal érvelve, hogy az X5 „a tapadás enyhe csökkenését” mutatta, mivel kiemelték az XDrive rendszer műszaki képességét. A BMW szintén azt állította, hogy az autókat és a teherautókat kockázatmentes és elszámoltatható módon hajtják végre.
Az autók és a teherautók gyártója hozzátette, hogy a Blur’s Dall 2 -et úgy választották, hogy elbűvölje a hirdetés célközönségét, és valószínűleg nem utal arra, hogy az autókat és a teherautókat nagy sebességgel hajtják végre.
E pontok ellenére – valamint az igazságnak a becslések szerint 9,3 millió ember közül csak egy személy, aki látta, hogy a hirdetés panaszkodott – az ASA úgy ítélte meg, hogy a BMW hirdetése három marketingkódot megsértett.
Az aggodalomra okot adó szabályok a gépjármű -hirdetések előírásakor nem motiválhatják a „veszélyes, versenyképes, elhanyagolhatatlan vagy felelőtlen vezetést”, valamint „nem szabad demonstrálniuk a hatalmat, a gyorsulási vagy kezelési tulajdonságokat, kivéve a biztonság eltávolításában”.
Nézze meg a legjobb SUV -kat, valamint a 4×4 -et, amelyet 2018 -ban vásárolhat …

Leave A Comment