Watchdog: Béreljen fel autó díjakat

Ha ezen a nyáron nyaralni indul, akkor nagy esély van arra, hogy autót fog felvenni. És ha igen, tartsa szemmel a kis nyomtatást – és figyeljen a bérleti asztalra, amikor felveszi a kulcsokat. A közelmúltban sok panaszunk volt a cégek által kivetett extra vádak miatt.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A sok általános kérdés a felesleges mentességekkel kapcsolatos. És nem csoda: a közelmúltbeli YoGOV -felmérés kimutatta, hogy az ügyfelek csak 29 % -a tudja, mi az autóbizonyítás. És úgy tűnik, hogy a bérleti társaságok kihasználhatják ezt a tudatlanságot.
Például a válaszadók hat százaléka azt állította, hogy a bérleti asztal munkatársai által a nyomást gyakorolták a túlzott lemondást. Nem nehéz belátni, miért. A táblázatunk azt mutatja, hogy a többlet – az az összeg, amelyért az ügyfél felelős, ha az autó sérült vagy ellopott – több mint 1000 fontnál érkezhet be. Ez elegendő ahhoz, hogy sokan megkíséreljék a felesleges lemondást a felelősség fedezésére vagy csökkentésére.
Amint azonban az asztalunk azt mutatja, az asztalnál történő vásárlás akár 49 % -ot adhat a számlájához. Az olcsóbb felesleges mentességek előrelépésben vagy harmadik féltől származó cégektől, például a Protectyourbuble.com és az icarhireinsurance.com.

Leave A Comment