New York Autószalon 2013. évi öt

1. Variety Rover Sport
A show vitathatatlan csillaga, valamint nem csak azóta, hogy Daniel Craig a New York -i utcákat állt, amikor a Variety Rover Sportot a leleplezésre vezette. A jármű hangszereket beszélt. Craig nem szólt egy szót sem.
Az új sport az Evoque és a Variety Rover témáit veszi elő, hogy hozzon létre egy izmos, mégis sima SUV -t, amely jól néz ki.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A belső terek szintén osztálytörvény, míg Nick Rogers mérnöki menedzser alig tudja elrejteni az élvezetét, hogy pontosan mennyire jó a jármű vezetése. Mi leszünk a bíró, hogy… amit mondhatunk, az az, hogy lesz egy hétüléses verzió-vagy helyesebben 5+2-, míg a hosszabb tengelytáv, mint a fajta rover, valamint az alacsonyabb utazási magasság megkönnyíti a bejutást, és kiszállni, mint a nagyobb modellből.
A sport szeptemberben kerül forgalomba, a költségek 55 000 fontotól kezdődnek. Ha ez csiklandozza a képzeletét, akkor gyorsan vegye le a nevét, különben várhat, amíg a következő év körül van.
2. Kia Soul
Nincs filmsztár az új Kia Soul bemutatóján, csak egy táncoló hörcsög. Nem igazán. Csak ragaszkodjon a Kia hörcsögnek a YouTube-ba, és lássa… Mindenesetre, a vadonatúj szellem a régi autó kissé marhabb változata, azonban a csípéseknek valódi hatása volt-ez komoly rivális lehet a csecsemő SUV-k jelenlegi termése számára Mint a Nissan Juke, valamint a Vauxhall Mokka, amelyek összehasonlítva állnak.

Leave A Comment