Breathalyser test discovers diy set results worryingly erratic

chauffeurs might danger losing their licences plus even more penalties by depending on personal breathalysers to guarantee they are risk-free to drive after drinking.
Vizsgálat autóval Express, részeként semmilyen italunk, nem kérdéses kampány, felfedezte, hogy a DIY készletek következetlenek lehetnek. Négy, köztük egy rendőri tanúsítvánnyal rendelkező készletet, amely egy arany közös kalibrálást alkalmaztunk, amely a víz, valamint az etanol keveredik a törvényes határkő csúcspontjánál.
Hirdetés – rövid cikk folytatódik az alábbiakban

A rendőrségi tanúsított Drager Gadget 0,076 százalékos véralkohol-olvasást adott. The legal limit is 0.08 per cent, as well as if this had been at the roadside, it’s likely we’d have been asked to provide an evidential sample.
• Őszi nyilatkozat 2014: Mit jelent az autósok számára
The less expensive gadgets were evaluated in the exact same way, however all recorded us as over the limit. This may seem like they’re just being risk-free – which is great – however in truth they returned such different as well as confusing results (right) that they left us uncertain of their accuracy. 
Hunter Abbott, managing director for now group UK, which manufactures AlcoSense breathalysers, said: “You get what you pay for with these devices. Nehéz bármilyen bizalmat benne, amikor ilyen ellentmondásos eredményeket kap. ”
• MPS telefonhívás lépések az intézmény lebontására az anarchia futtatására
A főtisztviselői tisztviselői Szövetségének szóvivője elmondta nekünk: “Míg a személyes lélegzetelők egy személy alkoholszintjének mutatóját is felajánlhatják, nem kellene támaszkodniuk, és nem nyújtanak semmilyen típusú támogatást a bíróságon, ha az olvasás nem volt pontos.”
DIY BREALLALYSER SET teszt: Az eredmények
Drager 6510 teszter
6

Csak a határ alatt olvasott. Mindhárom teszt, amit rohantunk, 0,003% -kal voltunk. a Háziroda és a rendőrség által hitelesített.
Maplin eszköz teszter
6

Rendelkezésre áll a Tesco-ban, valamint az elektromos üzletek mindössze 4,99 fontért. The web traffic light system stated we were over, however did the exact same for a test without alcohol.
Digitális képernyő teszter
6

Magasabb olvasást adott egy teszten, majd más eredményt adott a megfelelő mennyiségű levegő nélkül. Ezt pontosan ugyanezt tette, anélkül, hogy belenézünk.
Meghajtó biztonságos tesztelő
6

Olvasson el 0,05% -ot egy tesztre – a legnagyobb újrahasznosítása – bár egyes esetekben öko-barátságos volt, hogy rendben voltunk. Nem megbízható, ha alkohol nélkül értékelhető.

Voltál már valaha is felhasználta egy DIY légzési tesztert, hogy megvizsgálja, ha kockázatmentes vezetni? Mit gondolsz a vizsgálati eredményünkről? Legyen megértsük az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment