A 2017-es Maserati Granturismo csak kupé lesz

A Maserati Észak-Európa menedzsere, Peter Denton, megerősítette, hogy a Grancabrio-t nem helyettesítik-az az oka, hogy a következő generációs Granturismo-t csak akkor használják, ha rögzített tetővel fogják használni. 2017 végén leszáll.
A Granturismo példátlan termék -sértő szerepet játszik a Maserati -tól, amely magában foglalja a legutóbbi Quattroporte és Ghibli szalonokat, és 2016 -ban folytatja a Levante SUV -t és az Alfieri Sports Automobile -t.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• 100 éves Maserati: A tíz legjobb autó „A Granturismo 2017 végén kerül felváltásra, de csak kupéként” – mondta Denton. “Úgy gondoljuk, hogy az Alfieri Spider kitölti a rést 2017 elején.”
Tekintettel arra, hogy hároméves várakozás van, amíg a termelés megkezdődik, a részletek ritkák az új Granturismo-nál, ám Denton megerősítette, hogy a Granturismo valójában inkább „kompaktabb, mint nagyobb lesz-ez egyszerűen az, ahogyan a tervezési nyelv kidolgozott”.
A Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) befektetői konferenciájából májusban, ahol a csoport esernyője alatt álló ötéves tervet kidolgozták, azt is tudjuk, hogy a Granturismo csak a hátsókerék-meghajtó lesz, és egy 3,8-as üzemeltetéssel rendelkezik. -Litre iker-turbó V8 motor sokkal több, mint 550 lóerővel.
Ezzel szemben az Alfieri kupé- és pók verzióit hátsó és négykerék-meghajtással használják, és turbófeltöltős 3,0 literes V6 motorral hajtják végre, akár 404 lóerővel, 444 lóerővel vagy 513 lóerővel. A Maserati 2014 -ben 38 000 autót árusít – a 2013. évi 15 400 -tól -, és azt tervezi, hogy ezt 2015 -ben 50 000 autóra és 2018 -ra 75 000 -re növeli, ám még mindig vannak komoly kihívások. “A problémánk az, hogy a Maserati szerepel az emberek kívánságlistáján, de nem úgy tekintik, mint amit mindennap vezethet” – magyarázta Denton. “De ha volt egy 400 autóból álló autópark, akkor csak egyikükre van szükségünk, hogy maserati legyen, hogy elérjük az értékesítési célokat.”
Várja a Maserati legfrissebb modellek tutaját az elkövetkező néhány évben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment