Az új Mercedes C-osztályú költségek, valamint a

kiderült specifikációk, a Mercedes teljes költségeket, valamint a felülvizsgált C-osztályú szalon, valamint a birtok specifikációit. A széles körű frissítések között szerepel a jobb infotainment, valamint a csatlakozási rendszerek, valamint az új motorok.
Pontosan ugyanazon a platformon marad, mint korábban, tehát a stílus csak finom módosításokat kap, szemben a jelentős átalakítással. új lökhárítók, felülvizsgált fényszórók, valamint a hátsó lámpák funkciója; Az elülső általános konfiguráció a halogén lámpákkal, LED nappali futófényekkel, azonban a teljes LED-es beállítással.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Vélemény: „A folyamatos fejlesztés elengedhetetlen az autók és teherautók tetején tartáshoz”
A műszerfal stílusa pontosan ugyanolyan marad, mint korábban, azonban az infotainment rendszert teljesen felújították. A kimenő autó hét hüvelykes képernyőjét egy fejlettebb, 10,25 hüvelykes felépítésre dobták, amely a tartományban gyakori. Néhány infotainment funkció kezelhető a kormánykerék érintőérzékeny paneleivel, amely közvetlenül a nagyobb E-osztályból és az S-osztályból származik.
21

A kijelzőn kívül az összes C-osztályú mintát fordított kamerával, fűtött első ülésekkel, műholdas navigációval és adaptív sebességtartó automatikával vannak felszerelve. A kabin szintén megkapja azt, amit a márkás telefon „energiavezérlés” -nek hív; Egy olyan rendszer, amely a légkondicionálást, az illatos illatokat, az ülés fűtését, a szellőztetést és a masszázsfunkciókat használja a vezető jólétének javítása érdekében.

Leave A Comment