Új ülés Minimo Concept Previews A Renault Twizy 2021-es rivális

Az új ülés minimo, egy teljesen elektromos quadricycle koncepció, a 2019. évi genfi ​​autókiállításon nyilvánosságra hozták a nyilvánosság számára. A koncepció feladata a belvárosi torlódások és egyre szigorúbb kibocsátási szabályok kérdéseinek kezelése. Az ülés főnökei szerint 2021 -ben láthatjuk a produkciós verziót.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A székhelyre a Compact City Carry Market-be való becsapódása követi a cég All-elektromos EXS KickScooter-jét 2018 novemberétől. A Segway-vel együtt alakult ki, az Exs célja, hogy javítsa a városi mobilitást és az ülés indítását a városi közlekedésbe.
• A legjobban vásárolható gépjárművek
A Minimo Concept ugyanazt a „kompakt városi mobilitási” rövid ismertetést fogadja el, mivel egy plusz egy-egy városi autó, hasonló dimenzióval, mint a Renault Twizy. Csak 2500 mm hosszú és 1,240 mm széles, ami szerint az ülés megfelel a városi életnek. A funkciók között szerepel a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, aszimmetrikusan méretű ajtók, amelyek szűk helyekben és egyetlen központi fényszóróban működnek.
20

A koncepció egy testreszabott tubuláris alumínium alvázra épül, és a karosszéria rétegelt műanyag panelekből áll, amelyek közül néhány inkább festett, nem pedig festett. Az ülőhely mindig olyan kissé magasabb, mint a Twizyé, a sofőr és a hátsó utas csípőpontja ugyanúgy, mint a Mii városi autóban.

Leave A Comment