A Mazda Patents Új Rotary-motoros, hátsó vezérelt sportjármű

A Mazda szabadalmi képek sorozatát nyújtotta be egy új, elektromosan segített forgómotorhoz, egy kicsit több hitelességet adva a pletykáknak, hogy a japán márka hamarosan a japán márka lesz. Élvezze újra az RX-rothadt, rotációs hajtású sportjármű-vonalát.
A Mazda utolsó rotációs meghajtású sportjárműve az RX-8 volt. Ezt 2012-ben húzták vissza a bemutatótermekből, azonban az üzlet úgy vélte, hogy ez a hajtómű visszatérését az RX-Vision koncepcióval ugratta. A nem szokatlan motor szintén visszatér a visszatérésben, mint az Electric MX-30 SUV speciális verzióiban tartomány-kibővítőszerként.

A Mazda forgómotorjának 50 éves ünneplése

A Mazda legfrissebb szabadalmi rajzai egy új, három rotoros wankel-motort mutatnak, jelezve, hogy a vázlatban lévő motor sokkal több rotorral rendelkezik, mint a régi RX-8 erőátvitelt. Ennek, a vállalat új hibrid rendszerével párhuzamosan, az előző RX modell 228 lóerős kimenete felett egészséges javítást kell biztosítania.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ezek a szabadalmi képek szintén megtekintenek egy új Transaxle sebességváltót, amely valószínűleg elősegíti az autó súlyeloszlását. Ebben az alkalmazásban a motor teljesítményét nyomatékcső segítségével a hátsó tengelyre szerelt sebességváltóba helyezik.
A Mazda még nem ellenőrizte, hogy az új forgómotor milyen platformon van csavarozva. A jelenlegi első futó azonban úgy tűnik, hogy a cég közelgő nagy építészete, amelyet úgy hoztak létre, hogy megfeleljen a márka új hathengeres hibrid hajtóművének.
Mindkét 48 V-os enyhe-hibrid, mind a plug-in hibrid innovációt már megtervezték a platformon. Hasonlóképpen sok helyet kell biztosítani a nagyobb, három rotoros motor otthoni otthonának, mivel az általa elfoglalt terület pontosan megegyezik a hagyományos hathengeres benzinmotorral.
Most nézd meg a Mazda RX-8 sportautó értékelését …

Leave A Comment