‘I’m sure Colin Chapman would be very pleased of the Lotus Eletre’

The new Lotus Eletre is probably the most exciting and controversial new car ever launched by the British brand. Egy nagy SUV, ami nehéz, drága, képes vezetni magát, és épült Kínában, nem Norfolk – Mit gondolna a Lotus Founder Colin Chapman gondolkodni róla?
Rengeteg módon elkerülhetetlen evolúció – olyan sok más autógyártó talált. this week also sees the first official pictures of the new Ferrari Purosangue, the Italian brand’s first SUV (although Ferrari calls it a Ferrari utility Vehicle). Mi lenne enzo Ferrari ebből?

Új Lotus Eltre All-Electric SUV Jelölje meg az új korszakot a brit márkához

Gazdasági szempontból a Lotus és a Ferrari SUV-k teljesítenek; Nézd meg a siker – és készpénzes váratlan – A Rolls-Royce Cullinan, a Bentleyga és a Lamborghini Urus hozta döntéseket. És mindannyian tudjuk, hogy Porsche küzdene ma, ha nem a Cayennes és a Macans számára elad.
A hirdetés – az alábbiak tovább folytatódnak

The chances are, those great company founders would be hugely pleased of the achievements of the people running their services today. Még sokkal többet hallanunk a Ferrari-ról, de miután beszéltünk az elömlõm mögötti csapattal, sok Colin Chapman irányadó elvét alkalmazták az autóra, még akkor is, ha van egy nagy, nehéz akkumulátor alatt.
Gyakran kezeljük rendkívül korai hozzáférést az autókhoz, hogy álmodjon, vagy az elkövetkező években. and sometimes, when a cover is pulled off, what we see takes our breath away – for all the wrong reasons. Remélem, van egy jó póker arcom ezeknek az alkalmaknak.
De amikor először megragadtam a szemét az elömre, valóban megszakadtam a szememben – nem utolsósorban a lótusz rajongója és korábbi tulajdonosa. Ez tényleg ez jó – nagyon sok a Lotus szellemében, úgy néz ki, mint egy lótusz, és ez komolyan okos.
Azt mondtuk, hogy milyen jó letétkezelők Geely, Lotus kínai tulajdonosai. Ha az Eltle (és az új Emira) a Lotus jövője jelzi, akkor biztos vagyok benne, hogy Colin Chapman nagyon örülne.

Kattintson ide a leggyorsabb SUV-k listájához.

Leave A Comment