A Lotus Advanced Performance a modern Can-Am Racer

ugratja egy új, a Lotus Advanced Performance nevű speciális műveleti osztályot-és egy bummmal lép be a piacra. Ez a teaser-kép azt sugallja, hogy a vállalat első projektje kortárs kezelő lesz egy Can-Am versenyautó.
Noha az ikonikus brit márka soha nem tette meg a Can-Am Race sorozatban, a hatvanas évek végén (amelyet valószínűleg a 66-os típusnak hívtak volna), hogy versenyezzenek a bajnokságon. Ez az új Lotus Advanced Performance Project számos klasszikus Can-Am jelzést készít a modern korszakra.

Új Lotus Type 132 SUV ugratott a 2022 -es indítás előtt

Ez a hivatalos teaser kép megtekinti az autó stílusát. A Can-Am hagyományát követően hatalmas szárny, zsíros hátsó gumiabroncsok és egy egyszerű tekercs karika található a vezető védelme érdekében. Van még egy pár kipufogógáz, amely kiszivárog a hátsó lökhárítóból, és az autó közepéről emelkedő csiszolt beviteli trombiták, ami azt sugallja, hogy egy benzinmotor táplálja.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Míg a Can-Am autókat és teherautókat nagy elmozdulásuk miatt megértették, a természetesen szívható V8 motorokat, a Lotus legutóbbi út- és motorsport-termékeit mind a négy vagy a V6-os egység hajtja végre, tehát még nem ismert, hogy ez a debütáló LAP jármű lesz-e, ha ez lesz-e. egy nyolc hengeres motor hajtja meg az extra hitelesség érdekében.

Leave A Comment