Korlátozott kiadású VW Beetle Fender Exposed

Ez a korlátozott kiadású Volkswagen Beetle Fender, amelyet a legendás gitárkészítővel együtt készítettek.
A bogár sárvédőt csak a 138 lóerős dízelmotorral kínálják, tehát megfelelő, hogy a jármű csak a VW mély gyöngy fekete festékének kivitelében található. A vásárlók választhatnak egy hatsebességes kézikönyv vagy a DSG dupla tengelykapcsoló-sebességváltók között.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A fekete festék mellett a Fender Edition külseje hátsó szárnyat, szüreti 18 hüvelykes ötvözeteket, valamint fender jelvényt kap minden első szárnyon.
Belül, amint számíthat arra, hogy a jármű 400 wattos Fender sztereóval rendelkezik, összesen csizmára szerelt mélysugárzóval, valamint megvilágított elülső hangszórókkal, amelyek általában 520 font értékű extra. A teljes műszerfal panel szintén bemutatja, amit a VW telefon „élénk napsütéses fának, akárcsak egy hagyományos Fender gitárnak” hív.
A Beetle Fender szintén klímaberendezéssel, elülső és hátsó parkolóérzékelőkkel, Xenon fényszórókkal, valamint egyedi szövet belső burkolattal rendelkezik.
Január 2 -án nyitva tartó könyvek, valamint a gyártás rendkívül korlátozott, bár a VW UK jelenleg nem biztos abban, hogy pontosan hány járművet kap.
Azonban, mivel a költségek a kézikönyv 23 015 GBP -től, valamint a DSG -modell 24 610 GBP -jétől kezdődnek, a Fender sokkal jobb értékű, mint a bogár sport, amelyen lazán alapul. Sokkal jobb maradékértékekkel is kell rendelkeznie, mivel korlátozottan működő autó.

Leave A Comment