A Vauxhall hozzáadja az OnStar Tech-et a Corsa-hoz, valamint az Adam Varies

A Vauxhall új járműveit a lehető legfrissebb naprakészen tartja, ha hozzáadja annak legújabb csatlakozási lehetőségeit. A Corsa -t, valamint az Ádámot most a vállalat Intellilink, valamint az OnStar rendszerek kínálják, amelyek alapvető fontosságúak az „energia” burkolatból, valamint a fentiekből, valamint a „slam” díszítéssel, valamint az Ádámra.
Az Intellilink Touchscreen Infotainment rendszer most az ONSTAR szoftver alkalmazás R4.0 verzióját futtatja – amely az IT Android Auto -val, valamint az Apple CarPlay -vel. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a kompatibilis okostelefonok egyének számára, hogy választhassanak az alkalmazásokat az autóban a képernyőn, beleértve a navigációt és a webrádiót is. Az Interiilink szintén biztosítja az alapvető Bluetooth-ot az USB felületen kívül, valamint mindegyik 7,0 hüvelykes színű érintőképernyővel navigál.
Az Onstar egy lenyűgözőbb javaslat, valamint egy hatalmas rajongó. Egy integrált 4G modemből áll, amely mobiladat -hotspotot tud biztosítani – az okostelefonoktól a laptopokig tartó összes típusú eszközhöz. Ennek szíve azonban egy személyzettel rendelkező segélyvonal, amely szolgáltatásokat nyújt az automatikus balesetek reagálásától a közúti segítségnyújtásig.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Bármit is igényel, hogy megértse a Vauxhall onstar -ot
A tetőbélésen található gombnyomással az előfizetők telefonhívást tudnak hívni egy balesetben, vagy akár segíthetnek a parkolás helyének felfedezésében. Az OnStar szintén olyan okostelefon -alkalmazást biztosít, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy távolról rögzítsék vagy kinyitják a járművet.
A Vauxhall Corsa új kiegészítéseit most az energiaszinten és a fenti szinten kínálják, valamint az Ádám kiegészítéseit a Slam Trim -en és a fentiekben is kínálják. Az OnStar Services legelső éve ingyenes, majd ezt követően évente 79 font.
Ezek a kiegészítések miatt Vauxhall Corsa -t akarnak? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben …

Leave A Comment