A Toyota Land Cruiser új motorral, valamint a Fresh Tech

frissített, a Toyota felülvizsgálta zászlóshajója, a Land Cruiser 4×4-et, és új, 2,8 literes dízelmotorot, valamint néhány további biztonsági felszerelést adott hozzá. Az utazók tervezését most megrendelésre kínálják, a költségek a belépő szintű háromajtós változat 42 345 GBP-től kezdődnek, és 57 490 fontra emelkednek a tartomány tetejű, az Invincible verzió számára. Az első szállítások várhatóan októberben jelennek meg.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Toyota szintén később, ősszel bemutatja a Land Cruiser Industrial frissített verzióját, amely pontosan ugyanazokat a felülvizsgálatokat fogja sportolni, mint az utazó autó. A költségek a háromajtós közüzemi modell 35 925 GBP-től kezdődnek, és az ötajtós aktív változat esetében 42 175 fontra emelkednek.

A 10 legfinomabb SUV -k 2022 -es vásárláshoz

A kimenő modellhez hasonlóan a frissített Toyota Land Cruiser-t egy turbófeltöltős, 2,8 literes négyhengeres dízelmotor hajtja, azonban a kimenete 174 lóerőből, valamint 450 nm nyomatékkal, valamint 500 nm-re emelkedett. A Toyota kijelenti, hogy a kiegészítő energia a 0–62 mph időt 9,3 másodpercre csökkentette – ez egy 2,8 másodperces javulás a régi autó felett.
A frissített Toyota Land Cruiser minden verziója tartalmaz egy mechanikus négykerék-meghajtó rendszert, egy alacsony arányú sebességváltót, valamint a standard zárható központi különbséget. Az ipari változatot egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóval lehet megfogalmazni, míg az utazók kialakítását csak hatsebességes automatikusval kínálják.

Leave A Comment