‘2000BHP’ Trion Nemesis 2016-os produkcióhoz

A kaliforniai székhelyű Trion Supercars bemutatja Koenigsegg-t: 1-revíziós Nemesis. Európai dominancia a Hyper Carc Makrketben.
A Triont 2012-ben hozták létre, valamint a Nemesis lesz a cég legelső gyártási autója és teherautója, valamint egy 9,0 literes iker-turbófeltöltéssel ellátott V8 üzemeltetője lesz, amely 2000 lóerővel rendelkezik. Valószínűleg körülbelül 620 000 fontot fog fizetni.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Mi a leggyorsabb autók és teherautók a világon?
Az energiát egy nyolc sebességű szekvenciális sebességváltóval továbbítják az útra, segítve a sprint törését 0-62 mph-ig 2,8 másodperc alatt. A maximális sebességet még nem kell ellenőrizni, azonban Trion kijelenti, hogy a Koenigsegg bejelentett 273 mph, valamint a Bugatti Veyron hihetetlenül Sport 268 km / h előrehaladása előtt meghaladja a 270 mph -t, a Bugatti Veyron előtt.
7

Az ilyen energiamenet elősegítéséhez a Nemesis négykerék-meghajtó lesz. Ezt egy könnyű szénszálas monokoque alátámasztja, amely egy pushrod-alapú felfüggesztési rendszert, valamint szén-kerámia fékeket tartalmaz. Az alak alapján ítélve az aerodinamika döntő szempontból a sebesség.
A Nemesis -t szintén felszereljük aktív Aero -val, valamint egy „ragadozó üzemmóddal”, amely a vezető által választott módosítja a belső világítást, megmerevítja a felfüggesztést, csökkenti az utazási magasságot, és sokkal durvabb kipufogógáz -jegyzetet biztosít.
A debütáló formatervezés Amerikában a szénszálból kézműves lesz, és a készítő kijelenti, hogy a belső teret „élvonalbeli technológiával” kell felszerelni. A belső képek minimalista elrendezést mutatnak, valamint a McLaren stílusú központi érintőképernyős kezelő képernyőt.
7

A TRION szintén gyorsan büszkélkedhet a Nemesis praktikusságáról, a csomagtartó kijelentése, hogy a csomagtartó gyorsan illeszkedik a golfklubokhoz és a poggyászhoz. Mivel azonban a prototípus -tervek csak 2015 februáráig kerülnek beépítésre, ezen állítások sok alátámasztása is.
A termelés 2016 januárjában kezdődik, és az 50 terv kidolgozása kezdetben, az ügyfelek igényétől függően kidolgozódik.
Úgy gondolja, hogy Trion hatalma kijelenti? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment