A Toyota bemutatja az U2 Metropolitan Utility Idea

Kaliforniában a Calty stílusú stúdióját, amelyet a DIY újjáéledése befolyásolt az amerikai városokban. Meglepő módon a Metropolitan Utility Idea járműnek-vagy az U2-nek röviden-nevezi a nyitott kialakítást, robusztus, gyorsan cserélhető anyagokból készült bázisok stílusával.
A járműhöz szükséges sokoldalú eszközként tervezték, és a jármű alapvető jellemzői közé tartozik a tekercses tetőfedő rendszerpanelek, valamint a legördülő bootlid, amely lehajtja a rámpát. Úgy tűnik, hogy a Toyota egyszerűen hozzáférhetővé válik ezzel a prototípussal – bár az autóbiztonság és a biztonság követelhet valamilyen munkát -, mivel az oldalsó ablakok szintén felfordulnak, így egyszerűvé teszi az út mentén történő elérést.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Belül van egy visszahúzható, kötőjelre szerelt rúd, amely íróasztalot tarthat, vagy bevásárolhat, plusz összecsukható hátsó üléseket, kivehető elülső utazó ülést, valamint speciálisan kifejlesztett Gearshift kapcsolót. Nincs szó arról, hogy mit táplál a nagyvárosi közmű, ám a japán termelő nagy üzemanyag -gazdasági helyzetet ígér a városi sofőr prioritásainak megfelelően.
A Calty csapat arra törekedett, hogy elkapja az amerikaiak hagyományos tapasztalatait, valamint a külső törekvéseket, miközben biztosítja azt is, hogy az ötlet a lökhárító-lökhárító forgalmával, a lyukakkal, valamint a szűk fordulatokkal, amelyek általában egy kortárs városban találkoznak. A Toyota U2-je az Űr-maximalizáló testreszabási lehetőségekkel együtt rugalmas alsó testtestet és karosszériatesteket kap, beleértve a Bootlid és az állítható oldalak cserélhető védő gerinceit.
„A Toyota új módszert látott egy nagyvárosi járműhöz, amely a városok újbóli újbóli újbóli beavatkozása alapján, valamint a nagyvárosi járművezetők rugalmasságának, szórakozásának és manőverezőképességének kívánsága alapján”-mondta Kevin Hunter Calty elnök.
„Calty számos munkát rejt elrejtve, miközben feltárja a fogalmakat és a projekteket. Az U2 -hez hasonló valami feltárása ablakot ad az embereknek a Toyota -ban és a stúdióinkon belüli állandó fejlődéshez, valamint a nagyvárosi mobilitás lehetséges jövőbeli elképzeléséhez. ”
A teljes nyilvános debütálást szeptember 20–21.

Leave A Comment