Compact Exec Face-off: Új Audi A4 vs 3 sorozat, C-osztály, XE és Giulia

Audi éppen kiderítette, hogy régóta várt következő generációs A4 szalonját a nyilvánosság számára, amikor a kompakt Az Exec osztály sokkal versenyképesebb, mint valaha. Szeptemberben kerül forgalomba egy frankfurti show debütálása után, azonban a követelmény, hogy nagyszerű legyen a kompakt végrehajtó osztályú riválisok jelenlegi termésének bitorlására.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Felhelyeztük az A4 műszaki specifikációit a nemrégiben frissített BMW 3-sorozatú, Jaguar kiemelkedő új XE-jével, a Mercedes felfelé irányuló C-osztályával, valamint a feltűnő új Alfa Romeo Giulia-val. még az útra is. A flottakészülékek specifikus vásárlóit sokkal inkább érdekli, mint például az üzemanyag -gazdasági helyzet, valamint a kibocsátások, nem pedig a stílus, valamint az innováció elengedhetetlen azok számára, akik valóban a kormány mögött ülnek.
• Audi A4 2015: A legelső meghajtó áttekintése
16

Új Audi A4 vs riválisok: Méretek és súly
Mint a kompakt végrehajtó osztály norma, a 2016 -os A4 -es méret az előző modellhez képest. 4726 mm-en, 21 mm-rel hosszabb, mint korábban, így óriási 102 mm-rel hosszabb, mint a jelenlegi 3-as sorozat, 55 mm-rel hosszabb, mint az XE, valamint a 40 mm-rel, mint a C osztály. A csomagtartó, 480 liternél, megegyezik mind a 3-as, mind a C-osztálygal, valamint 25 liter sokkal több, mint az XE.

Leave A Comment