A Lexus LF-1 végtelen pontjai az új csúcskategóriás SUV zászlóshajóra a Detroit 2018-ban

Ez a Lexus LF-1 Limitless, a Detroiti Autó show-ötlet, amely a japán csúcskategóriás márka jövőbeli zászlóshajója.
Az LF-1 Endless úgy jön létre, hogy az RX felett üljön a Lexus sorozatában-valójában egy haver az nemrégiben frissített LS limuzin számára. Az ötlet 5 014 mm hosszú – tehát 20 cm -rel rövidebb, mint a jelenlegi LS, bármennyire hosszabb, mint a jelenlegi RX.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kereszteződések, valamint a Little SUVS 2017
Bemutat egy új SUV -t a Lexus számára, egy olyan márkát, amely eddig egy viszonylag standard profilt vett fel az ilyen típusú autók számára. A kaliforniai csapat által létrehozott LF -1 Endless sokkal több hátsó kupé -állásponttal rendelkezik – egy tipp, amelyet a gyártáshoz kell hozni, az autók és a teherautók riválisanak kell lenniük a közelgő zászlóshajók számára, mint például az Audi’s Q8, valamint A BMW X6 következő generációja.
30

A front-end stílus a Lexus orsó rácsának új, sokkal szélsőségesebb értelmezése, még sokkal szorosabb hatás, és eltúlzott a motorháztetőben lévő ropogós fésűkagyló felhasználásával. Nincs olyan standard fényszóró, mint ilyen, mivel az LF-1 a rács körüli komplex LED-es tervet használja a megvilágításhoz, valamint a szokásos króm részletek helyettesítésére, amely hiányzik.
A Lexus nem tette ki semmilyen típusú műszaki részletet az autóval kapcsolatban, azonban kijelenti, hogy különféle hajtóművek táplálhatják, beleértve a hidrogén üzemanyagcellát, a hibrid, a plug-in hibrid és a tiszta elektromos áramot.
A kabin integrál néhány könyvfunkciót, beleértve a hajtómű teljes vezérlését – bármi is a gyorsítástól és a fékezéstől, a fogaskerék -választásig – a kormánykerékre vagy annak körül. A Lexus kimondja, hogy az autónak szintén van egy „sofőr módja”, ahol az LF -1 Endless gondoskodhat a kormányzásról, a fékezésről, a gyorsulásról, a lámpákról és a jelekről – gyakorlatilag az 5. szintű autonóm vezetésről.
30

Az ötlet szintén bemutatja az infotainment rendszer új stílusát a Lexus számára, egy sokkal összetettebb felületgel, amely megpróbálja elvárni az autó lakói igényeit olyan időalapú szempontokra, mint például az üzemanyag-megállók, az élelmiszer-szünetek és a szállodai foglalások. A beállítás egy multi-display konfigurációt használ, bár a navigációs utasításokat el lehet küldeni a központi „POD” kijelzőre, amely a hagyományos műszerfal helyét veszi át.

Extatikus vagy, hogy megnézze, mit tart a Lexus a 2018 -as Detroit Autószalonon? Értsük meg a megjegyzésekben!

Leave A Comment