Ford EcoSport, hogy elveszítse a külső tartalékkereket

A Ford EcoSport Small SUV májusra elárasztja a hátsó szerelt pótkeréket, csökkentve azzal, hogy a vásárlók számára költségmentes opcióvá váljon. A változás azt állítja, hogy néhány kisebb frissítés része, amelyek továbbfejlesztett kabin anyagokat, csípős motorokat és felfüggesztés módosításait tartalmazzák.
A Ford szóvivője ma megerősítette nekünk, hogy a tartalékkerék eltávolítását 2015 tavaszára tervezik, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy ingyenesen specifikálhassák. Nem valószínű, hogy a fiesta-alapú kereszteződés gyakran kritizált oldalsó csuklós hátsó ajtója megváltozik.
10

Azt is tervezik, hogy néhány csípést adnak a Peugeot 2008 riválisának, hogy a kabinot tovább tartsák a riválisokkal. Amikor áttekintettük az EcoSport -ot, a kemény műanyagok és az összetett elrendezés nem nyomott be, így a frissített belső tér üdvözlendő kiegészítés lesz a frissített modellhez.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A cég a felfüggesztés beállításán dolgozik, hogy javítsa az utazást és a kezelést is, és az autó dízel- és EcoBoost benzinmotorjainak néhány csípést kell kapniuk az energia és a hatékonyság javítása érdekében.
Úgy dönt, hogy megtartja a tartalékkereket, vagy eltávolítja azt egy új EcoSport -on? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave A Comment