Az Egyesült Királyság Tanácsa, amelyet a Potholes és a Vital Road Repair Services

„elárasztott”. –
Az AIA éves riasztási felmérése kimondja, hogy annak ellenére, hogy az autópálya -karbantartási költségvetés átlagosan négy százalékos növekedést mutat a tavalyi négy százalékkal, az újjáépítésre fordított összeg csökken, mivel a Tanács autópálya -mérnökei a pénzeszközöket a fúrólyukak kitöltésére irányítják. Az AIA kijelenti, hogy ez csak „a tünetekkel foglalkozik, nem pedig a gyógyításról.

A potole állításai: Hogyan lehet igénybe venni az autójának károsodását

„A helyi utak megőrzéséért felelős személyek gyorsan megközelítik azt a pontot, ahol már nem integetnek, hanem megfulladnak, kijelentette, hogy Rick Green AIA szék. „Jogi felelősségük van az utak biztonságának megőrzése érdekében, de az autópályák karbantartásának valós értelemben – és a növekvő költségek – átalányfinanszírozási allokációja azt jelzi, hogy nehéz lehetőségeket kell hozniuk a hálózatuk nyitott és biztonságos megőrzésében, szemben a mai strukturális tartósság javításával és holnap.”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

“A helyi hatóságok autópálya-csapata jogi felelősséggel tartozik az utak biztonságának megőrzése érdekében, de nincs pénzeszköze, hogy költséghatékony, proaktív módon tegyék meg”-mondta. „Ennek eredményeként, míg a felszíni körülmények között néhány kisebb fejlesztésről számolnak be, utak felépítése továbbra is csökken. Noha a felszíni javítási szolgáltatásoknak részt kell venni a helyi utak életének meghosszabbításában, a rövid távú javítások, beleértve a fúrólyukak kitöltését is, egy olyan hálózatra utalnak, amely „a szélén”, és kevésbé hatékony és fenntartható, ha az anyaghasználatra és teljes életű szén-dioxid-kibocsátás. ”

A 10 legfinomabb SUV -k 2022 -es vásárláshoz

Mark Morrell, más néven „Mr Potole”, a Ruhole-ellenes kampány, sok autós véleményét mutatta, amikor elmondta az Auto Expressnek:

Leave A Comment