A New Polestar 5 a teaser videóban

áttekintve a Polestar a Polestar 5 szalonjának gyártási verzióját ugratta, amely 2024 -ben kerül forgalomba. A prototípus a termeléshez, a svéd cég a legfinomabb megjelenést nyújtotta nekünk a gyártáskészletre kész allektromos négyajtós modellről.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Polestar politikájának megfelelően az ötletkocsikkal, az alapján, amit meg tudunk mondani, meglehetősen közel néz ki az előírásokhoz, hasonló arányokkal, valamint a megvilágítási aláírásokkal az elülső és a hátsó részén. A cég szerint: „A Polestar 5 megtestesíti a vállalat fokozatosan független és izomstílusú nyelvét, amelynek útmutatásai már láthatók a Polestar 3 -on, amelyet várhatóan 2022 -ben vezetnek be.”

Új 2023-as Polestar 4 SUV, hogy 40 000 font értékű elektromos kupé-szuvát találjon

A Polestar 5 a Porsche Panamera -tól a Tesla Design S -ig terjedő objektumot fog tenni, miután nemrégiben megerősítették, hogy az előírások egy közúti szalonkocsiba kerülnek.
Először az áprilisban digitális formatervezésként tettek ki, az előírások egy feltűnő gyorskísérlet, amely körülbelül 4,7 méter hosszú, egy 3,1 méteres tengelytávval, amely közel áll a Mercedes S-osztályú limuzinhoz. Mindazonáltal konkrét, hogy a SPA2 valamilyen változatán alapul, a Volvo által kifejlesztett nagy járművek platformjának következő generációján, bár sokkal több információt várunk el az autó műszaki kozmetikájáról, a sorozat későbbi videóinál.

A kizárólag az elektromos gyártó azt jelenti, hogy az 5-et a fenntartható járművek halo-formatervezésévé válnak, „a Polestar 5 fenntarthatóságának, innovációjának és teljesítmény-hitelesítő adatainak előmozdításával a jövőbeni epizódokban”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment