A Nissan új londoni taxi projektje elhalasztotta

A Nissan ellentmondásos formatervezése egy új, londoni fülkék számára, és úgy tűnik, hogy nem marad a londoni javasolt ultra alacsony kibocsátási zónában. A benzinmotorral rendelkező taxi kialakítás nem felel meg a London központjának szigorú járművek kibocsátási előírásainak, amelyeket behoznak, ha a kibocsátási zónát aláírják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hír csapást jelent a népszerű, de elöregedő jelenlegi Black Cab cseréjére vonatkozó tervek számára, és úgy tűnik, hogy a londoni polgármester, Boris Johnson saját javaslata, hogy 2018-ig az All London Taxisok nulla-kibocsátásának megfelelővé váljon. A Nissan NV200 kisteherautó-alapú MPV-jén alapuló Nissan tervezését egy 1,6 literes benzinmotor hajtja, amely CVT sebességváltóhoz van csatlakoztatva, és a PowerTain nem adaptálható a javasolt kibocsátási szabványoknak.
Noha a Nissan taxi kijelenti, hogy szignifikánsan jobb üzemanyag-fogyasztást és kibocsátást kínál, mint a 32MPG és a 233 g/km CO2, a jelenlegi TX4 dízelfekete-fülke kezeli, úgy tűnik, hogy a cégnek teljes mértékben újra kell építenie a járművet, ha a javasolt nulla emissziós zónák, ha a javasolt nulla emissziós zónákat javasolták hatályba lép.
A londoni polgármester, Boris Johnson által kidolgozott javaslatok között szerepel a régi dízel autók és teherautók töltése, akár 20 GBP -ig, amikor a fővárosba vezetnek. A polgármester azt is reméli, hogy 2020-ig 7000 nulla kibocsátású taxik lesznek a londoni utcákon.
James Wright, a Nissan Motor GB ügyvezetõ igazgatója szerint a cég “felfüggesztette a projektet, amíg a piac szabályozását nem döntenek”. Az NV200 taxi már működő városokban, például New Yorkban és Barcelonában, de a londoni változatot előállították a stílus- és mérnöki változások.
Szokatlannak tekinthető az a döntés, hogy a projektet teljes mértékben elhalasztja, amíg az ULEZ megerősítést nem kap, mivel a Nissan már létrehozta és elindította az E-NV200 nevű autó elektromos változatát, amely feltehetően megfelel ezeknek a kibocsátási szabványoknak.
Mit gondolsz a Nissan új fekete fülke -tervezéséről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment