Öt éves Alfa Romeo garancia, amelyet a kiválasztott mintákon vezettek be

, az Alfa Romeo bevezette egy új, frissített szervizelést és garanciapolistát, amelyet 5-3-5-nek értelmeztek.
A köteg öt év garanciát, hároméves szervizelést, valamint öt év bontási segítséget (tehát a név), valamint a javított értékesítés utáni ellátást használja az új Giulia, a Giulietta, valamint a Stelvio modellek számára, azonnal.
A hirdetés – az alábbiak tovább folytatódnak

• A legfinomabb új jármű ajánlatok 2018
Ezt a három mintát az FCA Group Cassino üzemében fejlesztették ki. A Cassinóba történő további beruházások, a Giulia 2016 -os előállítása előtt, azt jelzi, hogy az ALFA bizonyítja bizalmát termékeinek magas színvonalában, ha olyan garanciacsomagot használ, amely figyelemre méltó az Audi, a BMW riválisaira, valamint a Mercedes -re.
Ha a gépjárművezetők energiájának teljesítési eredményeit bármi is megtenné, akkor ez a bizalom nem helytelen, sem: a Giulia 2018. évi felmérésünkben, valamint az Alfa Romeo-ban a harmadik tábornokot fejezte be a Maker rangsorában, csak a Maker rangsorában. A Lexus sokkal jobban gólt szerez.
A hír egyetlen kisebb figyelmeztetése az, hogy az új garancia 75 000 mérföldes határértékkel rendelkezik. Ha évente sokkal több, mint 15 000 mérföldet tesz, akkor a BMW három éve, a korlátlan politika sokkal csábítóbb lehet. Függetlenül attól, hogy pontosan hogyan vezet, ez továbbra is figyelemre méltó az Audi alapvető hároméves/60 000 mérföldes garanciájára. A szervizcsomag fedezi az alkatrészek, a kenőanyagok költségeit, valamint az alapszolgáltatási ütemtervhez kapcsolódó munkaerőt.
Az 5-3-5-es tervet nem kínálják a Mito számára, amelyet a Torino 500-as vagy a 4C-vel együtt fejlesztettek ki, amelyet Modenában fejlesztettek ki.
A hír megfelel az FCA márkájának, a Jeep -nek a hasonló köteg használatával, a Renegade, a Wrangler, a Compass, a Cherokee és a Grand Cherokee modellek segítségével.
Olvassa el a Jeep ötéves „5-3-5” garanciájáról szóló sokkal további részleteket …

Leave A Comment