A Dacia Duster új levegővel, valamint a NAV+ Trim szintjével

frissítve lehet a Dacia Dusternek a küszöbön álló csere miatt, azonban ez nem akadályozta meg a gyártóit abban, hogy két új díszítési szintet adjanak a Duster tartományhoz.
Az új levegő, valamint a NAV+ burkolatok lényegében helyettesítik a hangulatot, a díjas és a presztízs mintákat-bár a belépő szintű hozzáférés a Trim-hez marad.
• Új Dacia Duster 2018 áttekintés
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Duster Air-t 10 995 GBP-től kínálják-mintegy 1500 fontnál többet, mint a tervezéshez való hozzáférés-, valamint légkondicionálást, DAB rádiót, magas magasságú igazgatóhelyet, 16 hüvelykes kerekeket, testszínű lökhárítókat, Bluetooth-ot hoz. valamint az USB -csatlakozás, valamint az elektromos első ablakok.
Mint az új Top-SPEC modell, a NAV+ 13 905 GBP-nél kezdődik, és, amint a neve sugallja, a SAT NAV, a hét hüvelykes érintőképernyős rendszer, a fordított kamera, a 16 hüvelykes könnyűfém kerekek, a sokoldalú elektromos elektromos elektromos áram mellett is. Windows, egy utazási számítógép, továbbfejlesztett szövetkárpitó, valamint fűtött, energiát állítható szárny tükrök.
A levegő lényegében helyettesíti a Duster légkört, de sokkal több készletet hoz, míg a NAV+ kialakítása helyettesíti a díjazott és a presztízs mintákat – sokkal több eszközt biztosít, mint a díjas, valamint az alacsonyabb költségű pont, mint a presztízs.
• A legfinomabb kis 4×4 -es vásárlás
A Duster Air-t, akárcsak a modellhez való hozzáférést, 113 lóerős 1,6 literes benzinmotorral kínálják, míg a NAV+ -ot egy turbófeltöltős 123 lóerős benzinmotorral vagy 108 lóerővel rendelkező 1,5 literes dízelüzemű.
A Duster Air, valamint a NAV+ megvásárolható, áprilisban várható. Eközben a vadonatúj Duster várhatóan nyár közepén kerül forgalomba.
Szerezd meg az Egyesült Királyság legolcsóbb járműveinek alacsony szintjét, hogy itt futhassanak …

Leave A Comment