A Plug-in hibridek betiltása az EV töltőpadokból-mondják a szakértők

plug-in hibrid autók (PHEV-k) meg kell tiltani az Electric Automobile (EV) töltőpadok használatát, felszabadítva őket a „tiszta” EV-k általi felhasználás céljából, állítva egy új jelentéshez.
A legtöbb eladó PHEV manapság korlátozott a töltési kamatlábban, amelyet körülbelül 3,7 kW -ra fogadhatnak el, ám a leggyorsabban a leggyorsabb töltők legalább 50 kW -ot szállítanak, ezt a rátát sok tiszta EV elfogadja. Ez azt jelzi, hogy általában körülbelül öt percig tart, amíg egy EV 15 mérföldes díjat kap, míg a PHEV egy órát vesz igénybe, hogy ugyanazt a tartományt megkapja.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Harold Dermott, az EV töltési infrastruktúra-szakértője azt állítja, hogy mindaddig, amíg a PHEV-k „mindkettő nagyobb elektromos hatótávolsággal rendelkeznek, és gyorsabban el nem tudják fogadni az elektromos energiát”-tiltani kell őket a töltőpadok használatával az autópálya-szolgáltatások területén.
• A legjobb plug-in hibrid autók eladó
A RAC Alapítványnak az Egyesült Királyság Public ChargePoint hálózatának fejlesztése című jelentésben a Dermott aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy ha a PHEV -k továbbra is megakadályozzák az EV -ket a gyors töltési padok használatában, a töltési pontok „soha nem lesznek elérhetőek a Bevs [akkumulátor feltöltése céljából. Elektromos járművek] ”és a hálózati szolgáltatók jövedelme„ összeomlik ”.
A tanulmány megjegyzi, hogy javult a köztöltség -pontok megbízhatósága – a szolgáltatási egységeknél a 14,8 % -ról 8,3 % -ra csökkent -, de azt állítja, hogy ez még mindig túl magas.
Ezenkívül a Dermott jelentése – az utazási töltés – kétféle újratöltési viselkedése, ahol a töltési ponton való elsődleges célja az, hogy „villamos energiával töltsön fel” – és a rendeltetési hely töltése, ahol az újratöltés másodlagos más tevékenységekhez, például Vásárlás, szabadidős központ vagy parkolás ellenőrzése a vasútállomáson.
• A legjobb elérhető elektromos autók
A jelentés a töltési pont helyszíneit – különösen a nagyobb csomópontokat – igényli, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat és létesítményeket kínálják, amelyeket egy normál üzemanyag -állomáson elvárhatnának, például az időjárástól, az ételektől és az italoktól, a WC -ket és a világítást.
A RAC Alapítvány igazgatója, Steve Gooding figyelmeztette, hogy ha az autókat csak korlátozott ütemben lehet feltölteni, akkor az „Exher-Festnek és sokkal erősebb” töltési pontok telepítése „pénzt pazarol”, és hozzáteszi, hogy „kulcsfontosságú” az autók és a töltők számára. összeegyeztethető.

A Gooding hangsúlyozta az iparban részt vevő összes fél „alapvető” szükségességét, hogy kommunikáljanak egymással, mivel „a politika, a technológia és a piac majdnem magukba esik”.
Gondolod, hogy be kell tiltani a plug-in hibrid autókat az EV töltőpadokból? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave A Comment