„A kis autók továbbra is a legkeresettebbek maradnak az elkövetkező években”

A közelmúltbeli meséi aggódnak arról, hogy az ésszerűen árú kis autók elpusztulnak? Nincs szükség. Ez az egyetlen gyári friss autó, amelyet sok fogyasztó engedhet meg magának; Ennek eredményeként itt maradnak.
Igaz, hogy az ilyen alázatos városi autók drágábbá válnak ebben a bátor új világban, ahol az öko-mentális iránymutatások egyre igényesebbek. De a döntéshozók tudják, hogy ezek azok a termékek, amelyek lehetővé teszik az autósok lábát az új autóvásárlási létrán. A kicsi, négy vagy ötüléses autó az, hogy márkák legyenek az egyágyas vagy stúdió lakásának a házépítő ipar számára.

Az Egyesült Királyság új gépjármű -értékesítése 27,5% -kal növekedett 2022 januárjában

A tavalyi 10 legkeresettebb autó közül a fele-beleértve az első számú eladási fiesta-t-kicsi (kevesebb, mint 4,2 m hosszú), a Motor Makers és a Traders Data Society. A fennmaradó 50 % kis közepes területen ült. Semmilyen közepes nagy vagy nagy koloszális autók nem léptek be a top 10-be. Míg a Big csúnya, legalább az ár és az elérhetőség szempontjából.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Európában egészében a kis autók iránti étvágy még nagyobb. A Jato Dynamics számai azt mutatják, hogy a 2019-ben a 27 európai országba jutó 20-as autók túlnyomó többsége voltak azok a kis modellek, amelyek annyira kétségtelenül ütöttek a helyszínre. Ezeket többnyire 100 % -os benzinpályán vásárolják meg, tehát ha megpróbálja megtalálni a legnépszerűbb új autót a világ sarkában, akkor nem néz ki, mint a szupermini, amely ólom nélkül fut.

Leave A Comment