Az adócsomagok költsége kényszerítheti a járműveket az útról

Az Automobile Data Professional CAP kutatási tanulmánya kimutatta, hogy néhány hétéves jármű adózásának költsége az általános értékük körülbelül egyharmada.
A Cap kijelentette, hogy úgy véli, hogy a kérdés az Automobile Porning Task (VED) sávok módosításából származik, amelyeket 2006 -ban vezettek be a magasabb CO2 járművek büntetése érdekében.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez azt jelzi, hogy a regisztrált járművek, figyelembe véve, hogy 2006. március 23 -án, a 226 -os, valamint a 255 g/km közötti kibocsátással 475 fontot fizetnek az adózáshoz.
A 2006 -os Renault Laguna 3.0 Initiale Automobile 237 g/km -sel most 475 fontba kerül az adózáshoz – értékének közel 35 % -a -, míg a 2006 -os Citroen C5 3,0 speciális autó 475 fontot fizet az adóhoz, ami sokkal több, mint 33 százalék értéke.
Cap szerint a kockázat az, hogy az ilyen járművek gyorsan értéktelenek lennének, annak ellenére, hogy meglehetősen alacsony kibocsátást hoztak létre, mivel a régebbi, kevésbé költséghatékony autók általában kevesebbet vezetnek.
A CAP felszólította a kormányt, hogy csökkentse a járművek VED árát, amely az L zárójelbe és az M -ba egy adott kor után egy adott életkor után megállítja az autók pazarlását, amelyek meglehetősen kis károkat okoznak a környezetben.
A CAP szóvivője kijelentette, hogy a szervizelhető járművek adótlemezre történő selejtezése “gúnyolódik” a környezeti adókról, mivel a tulajdonosok már korlátozzák a futásteljesítményüket, mivel a járművek meglehetősen gazdaságosak.
Azt mondta: „Most olyan őrült körülmények között vagyunk, amikor a teljesen nagy járművek gazdaságtalanok voltak, mivel az adózásuk költségei hamarosan technikát okozhatnak az autó értékének felére.
“Ez sokkal többet jelez, és sokkal több jármű végül kielégítetlen lesz, és jóval a hasznos életük vége előtt meg kell menni.”

Leave A Comment