A Jaguar szobor, amelyet a Style Week

című kiadványon mutattak be, a Jaguar ihletésű szobrot fedezték fel a Clerkenwell Style Week-en. A Királyi Művészeti Főiskola gyakornokai által készített, a Jaguar Advance Style Team segítségével a műalkotást a Clerkenwell Style Week -en mutatják be május 21 -től 23 -ig.
A Jaguar a Style Week elsődleges szponzora, és a Királyi Művészeti Főiskola autó- és textil stílusú osztályaihoz egy rövid „közös külső és belső típusú kutatás elkészítésére szolgáló tanulmány készítését fejezte esemény.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Mind a Jaguar stílusú igazgató, Ian Callum és a Jaguar Advanced Style Direction, Julian Thomson az RCA öregdiákjai, tehát a cég döntése, hogy beépítik őket a szobrász projektbe.
Kilenc különböző stílusú csapat javaslatokat hozott a műalkotásokra, Ewan Gallimore és Claire Miller szobrászatával választva a győztes.
A stílus erősen hasonlít a közelgő F-típusú kupéhoz, 2014 közepén esedékes, és számos olyan technológiát alkalmaztak, amelyet a Jaguar gyártóautóinak stílusában használtak.
A szobrászatról beszélve Gallimore és Miller azt mondta: „Típusunk a Jaguar márkával társul a szobrászati ​​köteteivel, a testreszabott anyagokkal és a vizuális könnyedséggel.”
A gyakornokoknak mindössze két hete voltak a tervezésre vonatkozó javaslataik elkészítésére és bemutatására. A nyertes mű mögött lévők azután a Jaguar Advance stílusú csapatába utaztak, Whitley -ben (Coventry), hogy pontosan beszéljenek a szobor gyártásának módjáról.
Julian Thompson, a Jaguar Advanced Style rendezője elmondta: “Ez egy csodálatos esély volt arra, hogy mind magunk, mind a gyakornokok kilátásában legyenek, hogy pontosan hogyan váljanak kifejező Jaguar stílus a jövőben.”

Leave A Comment