A VW Group és a Tata Motors Scrap taktikai partnerségi tervek

A Volkswagen Group és a Tata Motors között keltek ki, hogy hosszú távú taktikai partnerséget alakítsanak ki az indiai piac számára-legalábbis egyelőre.
Márciusban a két cég megértési memorandumot írt alá a lehetséges együttműködés feltárására. Az autók alkatrészeinek fejlesztése és gyártása, az új termelési autókkal Indiában és más feltörekvő piacok számára, akkoriban a javasolt partnerség elülső és középpontjában álltak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A PSA 1,9 milliárd font értékű Opel és Vauxhall vásárlását teljesíti a GM -től
Skoda nyilatkozatában bejelentette: „Mindkét vállalat arra a következtetésre jutott, hogy jelenleg sem a műszaki, sem a gazdasági szinergiák nem érhetők el mindkét fél számára. Ennek eredményeként a tervezett taktikai szövetséget egyelőre már nem folytatják. ”
A cég arra törekszik, hogy mindkét cég ne zárja ki, hogy a jövőbeli együttműködések változásait változtassák meg.
Amikor a kezdeti bejelentést ez év elején tették meg, a Tata kiderítette, hogy a partnerség 2019 -ben új autók bevezetését célozza meg a feltörekvő piacok számára – most az asztalról.
Ez év elején a PSA Group – aki éppen ezen a héten megvásárolta a Vauxhall -t és az Opel -t a GM -től – bejelentette hasonló terveket az indiai piacról, megerősítve a Delhi székhelyű gyártási konglomerátum CK Birla Group -t, hogy 2020 -ig új modelleket fejlesszenek ki Indiában.
Mit gondolsz a VW-Tata partnerségről? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave A Comment