A sztrájkoló új Nissan Ariya egyedülálló üléses ötlet kiderült

A Nissan lehetőséget adott mérnökei számára, hogy Japánban feltárt új versenyjármű -ötletmel engedjék le hajukat, amely pontosan ugyanazt a platformot osztja meg, mint a Pure, mint a Pure -elektromos Ariya SUV.
Ezt nevezik Nissan Ariya Single üléskoncepciónak, valamint azt fejlesztették ki, hogy pontosan bemutassa, hogy a SUV platformja milyen egyszerűen kölcsönözheti magát a teljesítményalkalmazásokhoz.

A Nissan négy új ötletet mutat be az elektromos meghajtó előnézetére

A Nissan nem igazolta a koncepció semmilyen típusú teljesítmény-specifikációját, kivéve azt az igazságot, hogy a márka CMF-EV alapjait, valamint az E-4ORCE négykerék-meghajtót, a kettős motoros elektromos erőátvitelt használja. Mivel ez egy versenyjármű koncepciója, arra számítunk, hogy a Nissan az Ariya erőátviteli legerősebb változatát fogja felhasználni, amely 389 lóerő és 600 nm nyomatékot hoz létre.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az alapvető Ariya SUV -ban ez elegendő a 0–62 mph 5,1 másodperces időtartamra. Arra számítunk, hogy ez az idő jól belemerül a koncepció négy másodperces változatosságába, bár sok karosszéria könnyű szénszálból készül.
Az ötlet szintén nem követeli meg a nagy mennyiségű biztonsági eszköz körül, valamint az alapvető Ariya Road autóban szükséges innováció körül, amely néhány sokkal több kilogrammot áraszt. A Nissan szintén választhatta a belépő szintű Ariya 65kWh-os akkumulátor-csomagját, nem pedig a zászlóshajó 90 kWh-os rendszerét, hogy egy kicsit több súlyt takarítson meg.
8

Juan Manuel Hoyos, a Nissan világszerte hirdetési menedzsere elmondta: „A Nissannál megpróbáljuk megtenni azt, amit mások nem. Ezzel az elképzeléssel meg akarjuk mutatni az Ariya erőátvitelt egy motorsport-ihlette csomagban, amely nemcsak a stílusra, valamint az útjármű stílusára utal, amely befolyásolta, ugyanakkor az új, valamint az újjáépítésre utal, és ez ugyanakkor egy új, valamint a befolyásoló út stílusa is. Hatékony EV teljesítménynyelv. ”

Leave A Comment