Az Egyesült Királyság Motor Piac Európába fordul a legfelső készségért

Nagy -Britannia motorgyártó piaca elismeri, hogy fokozatosan támaszkodik a szárazföldi Európára, hogy meghatározzák, valamint olyan mérnököket, akiket nem lehet felfedezni a ház talaján.
„Van egy készséghiány” – állítja Mike Hawes, a Motor Makers Társaság, valamint a Traders (SMMT) vezérigazgatója, amely az Egyesült Királyság autót, valamint elemkészítőket képvisel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

„Itt minden készítő megpróbál meghívni a tehetséget. Amellett, hogy Európát súrolják, hogy kitöltsék a hiányosságokat. Nagy -Britanniában például a termelési mérnökök valódi hiánya van. ”
• Az Egyesült Királyságban gyártó járművek tízéves csúcspontot érnek el
Még sok biztonságos, jól fizetett, félig képzett pozíciót is az Egyesült Királyságban működő elemvállalatokban az Európai szárazföld munkatársai főként kitöltenek, mivel Nagy-Britanniában működő társaik nem képesek vagy nem hajlandóak ilyen munkahelyeket vállalni.
Gareth Jones, a Pritex, a Somerset-i székhelyű autószigetelő termékek gyártójának ügyvezető igazgatója azt mondta az Automobile Expressnek: „Munkavállalóink ​​körülbelül egy százaléka nem Egyesült Királyságként használt. Most munkavállalóink ​​többsége az EU -ból származik. ”
A félig képzett, képzett, valamint az Európai Unió magasan képzett munkavállalói nyilvánvaló rendelkezésre állása az Egyesült Királyságban a megüresedett autópozíció betöltésére a brit székhelyű autó és az elemgyártók áldása volt.
• Nagyon népszerű járművek 2015: Rekord év az Egyesült Királyság járműértékesítéseire

Leave A Comment