A Skoda Karoq és a Kodiaq SUVS 2020 -ra frissített

Skoda újrafeldolgozta a Karoq és Kodiaq SUV -kat 2020 -ra, hozzáadva a technológiai, stílus- és hajtómű -frissítéseket. A felülvizsgált modellek az Egyesült Királyságban a tavalyi év végén kerültek értékesítésre, az árak körülbelül 22 000 fontotól kezdődtek a KaroQ -nál és 30 000 fontot a Kodiaq számára.
Mindkét modell elérhető a Skoda Side Assist Advanced Blind Spot megfigyelő rendszerének továbbfejlesztett változatával, amely mindkét SUV -detektálási tartományt 20 méterről 70 méterre növeli. A riasztó jeleket a sofőr számára is sokkal nyilvánvalóbbá tették, és a tükör üvegből a szárny tükrök belső oldalára helyezték át.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Most eladó legjobb SUV -k
A Skoda opcionális adaptív alváza szintén elérhető a Karoq és a Kodiaq elsőkerék-meghajtó verzióiban. Az elektronikusan állítható felfüggesztési rendszer automatikusan kalibrálja mindkét SUV -t a jelenlegi útviszonyokhoz vagy az előnyben részesített vezetési stílushoz. Az autósok három vezetési mód közül manuálisan választhatnak.
A KaroQ-t most a Skoda turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres dízelmotorral kínálják, amely 187 lóerő és 400 nm nyomatékot termel. Az egység a nagyobb Kodiaq SUV-ban is kapható, és egy hétfokozatú, kettős tengelykapcsoló-sebességváltóhoz és a négykerék-meghajtású rendszerhez párosul.
Mindkét SUV-nak a márka emblémája helyett a „Skoda” betűkkel is szerepel a hátsó ajtókon, míg a Kodiaq-t friss 20 hüvelykes könnyűfém kerekekkel kínálják. A KAROQ új hőmérséklet-szabályozó bőr kárpitozással lehet megfogalmazni, míg az egyedi gumiabroncs-nyomásfigyelő rendszer lehetőségként áll rendelkezésre minden 18 hüvelykes ötvözettel felszerelt autó számára.
Mit gondolsz Skoda felülvizsgált SUV -járól? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment