Az Ssangyong Turismo fekete, valamint a White Special Editions

is lesz, a Ssangyong a Turismo MPV két speciális kiadású verzióját feltárta, amelyek stíluscsípéseket, módosított belső teret, valamint rengeteg alapvető felszerelést tartalmaznak.
A 26 250 fontból származó ára az autók és teherautók az ELX modellre alapulnak, valamint a két színnek nevezték el őket: fémes fekete vagy fehér.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb hét ülés a piacon a legjobban
A Turismo új, sötét szürke bőr belső teret kap az átalakított ülésekkel, azonban a hét ülés kialakítása pontosan ugyanaz marad – kettő a közepén, valamint három a csomagtartóban. Hasonlóképpen a kabinban egy fűtött kormánykerék található, fűtött ülésekkel, DAB digitális rádióval, valamint Kenwood műholdas navigációs rendszerrel.
8

Kívülről a fekete, valamint a fehér autók és teherautók kirándulása 17 hüvelykes gyémánt vágott könnyűfém kerekeken. A tetőfedő rendszer sínek, valamint a hátsó ülések magánéletének üvege.
Az energiát pontosan ugyanaz a 176 lóerős 2,2 literes négyhengeres dízel szolgáltatja, amelyet az alapvető Turismo-ban fedeztek fel-az egyetlen rendelkezésre álló motor opció. Egy Mercedes-ben forgalmazott hét sebességű automatikus sebességváltóval párosul, és egy választható 4×4 rendszert vezet.
A Turismo elegendő területet kínál a csábítóhoz? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave A Comment