Az új, 2 080 lóerős ARASH AF10 a Genfi debütáló

motoros show-kat az őrült ötletek és a távoli hiperkocsik szempontjából is megértik, valamint mindig van legalább egy olyan kijelző, amely megkísérli a lóerő tét tetejét. A mai Genfi Autószalonon az Arash Motor Company -tól származik. Az autógyártó feltárta az AF10 -et – egy szörnyű hibrid hiperkocsit, amelynek integrált teljesítménye 2 080 lóerővel rendelkezik a feltöltött V8 motorból, valamint az elektromos motorokból.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ezt az energiaszigetét a motorból 900 lóerő, valamint az elektromos motorok 1 180 lóerővel történő elosztásával osztják meg. Az Arash meglehetősen optimista módon telefonja a rendszer „láncmeghajtó” -nak hívja – minden bizonnyal a kínált sebességre utal. Az integrált morgás elegendő ahhoz, hogy az AF10-et 0-62 mph-ról mindössze 2,8 másodperc alatt elérje-ezt a számot nem a négykerék-meghajtású rendszer segíti. A jármű ezután alig több mint 200 mph sebességgel megy tovább.
• A legjobb szuperkocsik
18

A hibrid AF10 a meglévő autó körül épül, amelyet korábban csak egy 550 lóerős V8 motorral kínáltak. A hibrid dizájn 900 lóerőre emelkedik az elektromos motorok által kínált kiegészítőek mellett.
Az AF10 olyan szénszálú kád körül épül, mint egy McLaren P1, amely nemcsak az erőt növeli, hanem a járművet rendkívül könnyűvé teszi. A könnyedség az AF10 függvénye, amikor Arash kijelenti, hogy a teljes „láncmeghajtó” hajtómű csak 280 kg-ot értékel-annak ellenére, hogy egy 6,2 literes V8 motort, négy elektromos motorot, valamint öt sebességváltót tartalmaz!
Ha több mint 2000 lóerőt szeretne venni a pályára, akkor az Arash által lefedte – a járművet versenyzőként lehet szállítani, összesen tekercselt ketrecben, végződő oltó készülékkel, Intercom, valamint sok jelentősen villámcsapda az oldalán.
Ez az energia azonban költséggel jár – az 1,1 millió fontotól kezdődő költség. Azoknak, akiknek nincs olyan sok pénz, hogy egy lyukat égetnek a zsebükben, választhatják a sokkal gyalogosok, 550 lóerős V8-as autót, amely 350 000 fontból kerül. Ha azonban hatalmas számokkal szeretne játszani, és zavarba ejteni a Bugatti Veyron tulajdonosait mérve 1,184 lóerővel, akkor az Arash AF10 hibrid a jármű.
18

Vagy ez? A 2 080 lóerős hajtáslánc ellenére az AF10 0-62 mph-os 2,8 másodperces időt számos járművel lehet megvert Az AF10 -es 201 mph -os maximális sebességet is deklarált.

Fizetne a legfelsõbb lóerőért, vagy a pénze máshova megy? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment