Teljes debütálás az új Sporty Kia Cee’d GT Line Model

számára. Ez egy forgalmas show volt a KIA számára, a CEE’D GT vonal első megjelenésével a Sportspace koncepció és a frissített Picanto modell mellett.
A producer a show-t is felhasználta a leépített 1,0 literes T-GDI benzinmotor, valamint a Seven Speed ​​Doube-tengelykapcsoló automatikus sebességváltójának első alkalmazásának előnézetére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Mindhárom CEE-testtípuson-ötajtós, háromajtós és sportswagon-kapható számos tervezési frissítést, összhangban a sokkal nagy teljesítményű CEE’D GT és a Pro_cee GT modellekkel.
6

A GT vonalmodellek külseje olyan frissítéseket kap, mint a LED nappali futófények és a mélyebb lökhárítók, a nagyobb GT hátsó lökhárítók és az iker kipufogógázok, a vonzó oldalsó küszöbök, a LED-es lámpák és az új 17 hüvelykes ötvözetű kerék kialakítás.
Belül a GT Line Automobiles egyedi fekete, fehér és szürke kárpitozást, GT Line logókat kap a kabin egész területén, valamint ugyanazokat a zongora fekete és bőr kormánykerék és alumínium ötvözet-pedálokat, amelyek a KIA nagyteljesítményű GT-modelljeihez vannak felszerelve.
6

A GT vonalfrissítések egy része magában foglalja a vadonatúj 1,0 literes „T-GDI” motort is. A leépítő tendenciát követően a Thea háromhengeres motorjának javítania kell az üzemanyag-fogyasztást és a kibocsátást, és ez az első a KIA közelgő leépített motorjainak sorozatának, amely Európában debütál. Ez a leépített egység 118 lóerővel 172 nm nyomatékkal termel
Végül, a CEE’D GT vonalmodellek egy teljesen új, hétfokozatú DCT automatikus sebességváltóval is kaphatók a továbbfejlesztett 1,6 literes CRDI dízelmotorral felszerelt modelleken, amely 126 lóerő-tól 131 lóerővel növeli az energiát, míg a nyomaték fel van állítva. 20 nm is, 285 nm -ig.
6

A KIA CEE GT LINE 2015 vége felé kerül értékesítésre, az árakat később bejelentették. Az 1,0 literes turbó motor és a kettős tengelykapcsoló-sebességváltó egyaránt eljut a többi KIA modellbe, bár pontosan melyiket kell megerősíteni.

Leave A Comment