A járművezetők sokkal inkább ügyfelekké váltak a kerékpárosoknál, mivel a lezárási

feszültségek a sofőrök és a kerékpárosok között enyhültek a lezárás után, annak ellenére, hogy javították a kerékpárokon az útra jutó számot.
Egy új tanulmány szerint a sofőrök 32 % -a azt mondja, hogy sokkal inkább ügyfelekké váltak a kerékpárosoknál, mert a lezárás, ez a szám 51 % -ra emelkedett Londonban. Ezt kiegészíti a kerékpárosok 36 % -a, azt állítva, hogy felfedezték a sofőröket, amelyek sokkal nagyobb tiszteletet és udvariasságot mutatnak az úton.

A banki ünnepi forgalom várhatóan visszatér az előzetes szintű szintre

Az 1000 sofőr és 1000 kerékpáros zöld zászló -felmérése kimutatta, hogy a lezárás előtt a sofőrök 64 % -a elismerte, hogy gyakran csalódottnak érezték magukat a kerékpárosoktól, míg a kerékpárokon lévő 76 % -uk szerint hasonló érzéseik voltak a járművezetőkkel szemben.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Még mindig van fejlesztési lehetőség, mivel a kerékpárosok azt mondják, hogy számos autós továbbra is bűnös, hogy túl közel állnak hozzájuk, megmutatva a tudatosság hiányát, és balra fordulva az útjukon, anélkül, hogy jeleznénk.
Ugyanakkor a sofőrök még mindig bosszantják a kerékpárosokat, akik piros lámpákat ugrálnak, nagy csoportokban utaznak és úgy viselkednek, mintha az út tulajdonosa lenne.
Mark Newberry, a Green Flag kereskedelmi igazgatója elmondta: „Noha ez a kutatás azt mutatja, hogy továbbra is fennáll a feszültség mind a [járművezetők, mind a kerékpárosok] között, ígéretes, hogy a kerékpározás megszerzésével az ilyen népszerűség a lezárási időszak alatt fokozott megértés van közöttük.

A járművezetők minimális távolsággal szembesülhetnek a kerékpárosok felülmúlására

„A gépjárművezetők körében a súrlódás ellenére elengedhetetlen, hogy az egyes csoportok biztonsága a másik cselekedeteitől függ. A Green Zászlónál ezt a kutatást végeztük, hogy felhívjuk a figyelmet erre, garantálva, hogy a sofőrök felismerik, hogy valószínűleg sokkal több kerékpáros lesz az utcán, és tudatában van ennek, és hogy a kerékpárosok fokozott száma tudatában legyen a szerepüknek. Az utak biztonságos megosztásakor az autósokkal.
„Végül az utak mindenki számára ott vannak, ezért elengedhetetlen, hogy minden úthasználó mindig éber legyen, és tisztában maradjon egymással, mivel mindannyian többet utazunk, valószínűleg egy új módszert használunk a normálra, mivel a lezárás folytatódik. könnyed. ”
Csalódást okoz a kerékpárosok az úton? Tudassa velünk, miért az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment