A nem elektromos autók poszt-coronavírusos támogatásai hulladékok lennének-mondja a Volvo Boss

Bármely scrappe-szerű rendszer, amely a hagyományosan hajtott autók értékesítésének támogatására szolgál, a koronavírus válság kockázata után „pénzpazarlás”, a főnök a főnöke Volvo vitatta.
Hakan Samuelsson elmondta, hogy csak az elektromos járművekre vonatkozó meglévő ösztönzők újraindítása vagy fejlesztése segítené a gyártókat és reagálna a fogyasztói trendekre. “Ha Scrappe sémákat készít, akkor meg kell tennie azt, amit mindenképpen csinálna” – mondta Samuelsson a Financial Times Global Boardroom virtuális konferenciájának. “Jó lenne új technológiát népszerűsíteni – a kormányok számára jó az elektromos járművek támogatása, amelyek az első években drágábbak.”

A legjobb elektromos autók 2022 -es vásárláshoz

Hozzátette: „Úgy gondolom, hogy a coronavírus után naiv lenne arra, hogy mindent elvárjunk, hogy visszatérjenek a normál állapotba – azt gondolni, hogy a fogyasztók visszatérnek a bemutatótermekbe, amelyek benzin- vagy dízel autókat kérnek. És ha a kormányok valamilyen módon támogatják a visszatérést a régi világba, akkor pénzpazarlás lesz. A pénzt felhasználniuk kell az új technológiák előmozdítására, mivel a koronavírus előtt tervezték. ”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Samuelsson elmondta, hogy a Volvót, amely számos gyárában újraindította a termelést, „ösztönözte” az autók iránti kereslet felépülése Kínában. De elismerte, hogy a globális autópiac rendszeres kapacitásának töredékén fut. „A probléma nem a termelés; A probléma az ügyfelek igénye ” – mondta. „Nem tudunk többet termelni, mint amit eladunk. Tehát most hetente pár nap van, amikor bezártunk és hazatérünk az embereket. ”
Azt mondta, hogy a „bosszúvásárlás” tendenciává válhat, ahol a házba korlátozott hosszú ideig elkeseredett emberek készen állnak a vásárlásra, ha a lezárás megszűnt. “Az embereknek képesnek kell lenniük arra, hogy költözzenek, kijöjjenek a karanténból és a bemutatótermeinkbe” – mondta Samuelsson. “De a kínai tapasztalat alapján gyorsan visszapattan.”
Megváltoztatta-e a coronavírus autóvásárlási terveit? Vegye ki a felmérésünket, és mondja el, hogyan …

Leave A Comment