Of-OFF SKODA SUNROQ: A konvertibilis SUV

Áttekintése és specifikációi a Skoda-t kihúzták a borítókról a legutóbbi alkotásról, amely az éves Azubi autóprojektből származik, amely egy tető nélküli Karoq SUV-t mutatott be, a Skoda Sunrq.
Hét különböző szakma 23 hallgatója nyolc hónap alatt összeállt, hogy az autót a Skoda Szakmai Iskolájában, Mlada Boleslavban, a cseh városában fejlessze.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Golyóálló Skoda Superb elindított
1500 órás munkát igényel – nagy részét a hallgatók szabadidejében fejezték be – a Sunrq ugyanolyan hosszúságú (4 382 mm), szélesség (1,811 mm) és tengelytáv (2,638 mm) tartja fenn a szokásos Karoq -t.
26

Az 1,5 literes benzinmotorot azonban úgy módosítottuk, hogy 161 lóerő és 279 nm nyomatékot termel, így 0-62 mph 8,6 másodperc és 121 mph maximális sebesség.
A 20 hüvelykes ötvözeteken ülve a Sunrq lengéscsillapítókat szerez az Octavia VRS-től, míg az utazási magasságot 50 mm-rel leengedték, hogy az autó karcsúbb álláspontot kapjon. Eközben a kipufogógázt adaptálták egy sportosabb hang előállításához.
Ezek a változások az ajtókon, oszlopokon és csomagtérajtóban végzett jelentős munka mellett vannak, a tető eltávolításához szükséges belső megerősítésekkel.
Ezen változások eredményeként a csomagtartó most már nagyobb, mint a folyamat megkezdése előtt, és a kivehető padló most egy hatalmas mélysugárzót rejt el a hangszint növelése érdekében.

Leave A Comment