A cég Európa-specifikus hibrid és elektromos autósplatform

elindításához a Toyota növeli a jövőbeli európai modellek erőátviteli rugalmasságát, amely egyetlen platformon képes befogadni a hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos meghajtást. Matt Harrison vezérigazgatója.
Az E3 platformon szinkronizálva állítólag a Toyota globális kompakt platformjának (TNGA-C) és az E-TNGA platform különféle elemeit kombinálja, amelyeket a cég közelgő elektromos modelljeiben használnak.

Új Toyota BZ4X: Az árak és a márka első testreszabott EV -jének árai és specifikációi

A Toyota jelenleg nem képes csak EV -modelleket építeni Európában, és az új E3 architektúra – azt állította, hogy az érzelmek, az elkötelezettség és az energia mellett áll – ötvözi az ezen a kontinensen gyártott meglévő platformok elemeit, amelyek lehetővé teszik a márkának a képességét. Tiszta elektromos autók előállításához itt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A jelenlegi állapotban a cég egyetlen tiszta EV -je – a közelgő BZ4X Crossover – Japánban épül és importálódik.
Az új platform állítólag lehetővé teszi a Toyota számára, hogy hibrid és EV-alapú modellek keverékét készítse Törökországban és az Egyesült Királyságban, Derbyshire-i növényekben. Semmi sem erősíthető meg, de úgy gondolják, hogy az olyan modellek, mint a következő generációs C-HR, az E3 platform elsődleges jelöltei lesznek, lehetővé téve számukra, hogy különféle elektromos hajtóműveket tartalmazzanak, hogy megfeleljenek a különböző ügyfelek igényeinek.
“Meggyőződésünk, hogy a szén -semlegesség felé vezető út nem csak elektromos lesz, hanem eklektikus is – azaz több technológiát és üzemanyagot fog átfogni, amelyek mindegyike ugyanazon a rendeltetési helyhez vezet” – mondta a Toyota európai vezérigazgatója, Matt Harrison, mondta Matt Harrison, mondta Matt Harrison, mondta Matt Harrison. Autóipari hírek Európa.
Ha az új platformot részben a márka meglévő struktúráira alapozza, a Toyota minimalizálhatja a költségeket és az új modellek bevezetésének időkereteit, használhatja a meglévő gyári vonalakat is, kevesebb adaptációval – a török ​​és a brit növények már TNGA -C alapú modelleket építenek, például például Mint a Corolla, és kombinált outputja évente több mint 450 000 egység.
A stratégia hasonló a Stellantis Group stratégiájához, amely számos modellt árusít, ahol benzin, dízel, hibrid vagy teljesen elektromos hajtóművek választhatók. A csoporton belül azonban egyetlen modell sem áll rendelkezésre mind az EV, mind a hibrid hajtóművek választásával – az egyes márkáknak el kell dönteniük, hogy melyik elektromos opció megfelel az ügyfelek igényeinek.

Kattintson ide a jelenleg eladó legjobb elektromos autók listájához …

Leave A Comment