A Watchdog az Egyesült Királyság PCP-jén, valamint a PCH autók és a teherautók finanszírozási visszafizetéseinek

és a teherautó-finanszírozási hitelezőknek három hónapos visszafizetési befagyasztást kell biztosítaniuk a havi PCP-jük kielégítésével, valamint a koronavírusok miatti lízingtámogatásokkal járó autorták számára. Kapcsolódó kérdések – mondta az Egyesült Királyság monetáris őrzője.
A monetáris magatartási hatóság (FCA) figyelmezteti, hogy az autóipari pénzügyi házak „nem szabad lépéseket tenni a szerződés megszüntetése vagy a jármű visszahelyezése érdekében”, ha az ügyfelek nehézségekbe ütköznek a csökkentett jövedelem, a munkanélküliség vagy az egészségügyi és wellness problémák miatt, amelyeket a coronavírus okoz. –

Coronavírus: Mit csinál az autók és a teherautók iparának?

Az FCA szintén figyelmezteti a pénzügyi társaságokat, hogy a szerződések megváltoztassák a „tisztességtelen módszerben”, például a PCP (személyes szerződéses vásárlás) havi visszafizetések újjáépítését a felhasználott autók és teherautók értékei alapján. A PCP-ügyletekkel egy autó előrejelzett értékcsökkenése alapján az ügylet hosszában, valamint a használt autós értékek csökkenése, mivel az eladások jelentősen csökkennek a COVID-19 pandémiában, a PCP-ajánlat alá tartozó autók várható értéke őszi lehet. Fontos, hogy az FCA figyelmeztetésével a havi visszafizetéseket nem szabad megváltoztatni, hogy ezt megmutassák.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

További ajánlások a PCP -ügyletek végén vagy annak közelében vagy annak közelében. Ebben a körülmények között az emberek általában három lehetőséget kínálnak: végezze el a végső „ballon” visszafizetést, és egyenesen a járművel rendelkezik; Sétáljon el az ajánlattól semmit; vagy használjon bármilyen típusú túlfizetést, amelyet az autók és a teherautók eredményeként felhalmoztak, mint az előrejelzett (gyakran „tőkének” nevezik), hogy új autóba kerüljenek, valamint egy új PCP -megállapodást.
Ez a harmadik lehetőség, hogy a saját tőkét új megállapodásba dobja, messze a legszembetűnőbb azok számára, akik PCP-ajánlatot vesznek fel (akik az új autó vásárlóinak többségét alkotják), ám a márkakereskedésekkel, valamint az országra kényszerített országgal együtt. A bezáráshoz ez nehéz, ha nem is lehetetlen.

Mit jelent a Coronavírus lezárása az autója és a teherautó -finanszírozás szempontjából?

Az FCA korábban elmondta a járművezetőknek, akiknek a szerződései véget érnek, hogy kapcsolatba lépjenek a hitelezőikkel, és megvitassák, mit szeretnének tenni, valamint a pénzügyi házakat tanácsolják: „Ha az ügyfél meg akarja tartani a tartalmát A PCP-megállapodás végén lévő járművek azonban nincs pénze a koronavírussal kapcsolatos monetáris nehézségek miatti léggömb-visszafizetés fedezésére, a cégeknek az ügyféllel együtt kell működniük a megfelelő megoldás felfedezésében. ”

Hiszed, hogy ez egy nagyszerű ötlet? Értsük meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment