Új 2015-ös Volvo XC90: Price, Spec-ek és Exkluzív Képek

A Volvo XC90 2015 tavaszán kerül forgalomba, és a svéd cég a versenyképes prémium hétüléses SUV-piacon nyújtja. De ez a mondat túlságosan egyszerűbb ahhoz, hogy leírja ezt a Volvo -t, mivel ez a 2015 -ös sok alapvető autó közül.
• Olvassa el az új XC90 teljes áttekintését itt
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Volvo az XC90-et hívja az autónak, amely segít nekik a márka újbóli újraindításában születése óta. Ez nem kis állítás. Az autó kivételes bókot mutat be a technológiáról, és maguk a vállalat szerint a legbiztonságosabb autó, amit valaha épített.

Megmutatja egy vadonatúj tervezési nyelvet-amelyet a Volvoson számos évig láthatunk, és a Volvo legjobb kísérlete, mégis valóban prémium autógyártóvá válni, amely képes felvenni a BMW, az Audi és a Mercedes-Benz kedvelőit.
Amikor 2015 tavaszán érkezik, az Egyesült Királyság vásárlói három vágási szintet választanak. Elmúltak a konzervatív trim nevek, és helyükön a „lendület”, az „r-design” és a „felirat”, míg a motorháztető alatt négyhengeres motorokat talál-csakúgy Jellemző, nem lesz öt, hat- vagy nyolc hengeres egység.
57

Amikor 2015-ben leszáll, az XC90 a prémium SUV-k ellen, mint például a BMW X5, a Porsche Cayenne, a Volkswagen Touareg, a Mercedes M-osztály és a Land Rover Discovery. Az ára 45 550 fontból származik.
Volvo XC90 2015: Exkluzív video turné
Volvo XC90 2015: Tervezési részletek
Az új tulajdonosok megszerzése mellett a Volvo új tervezési irányítást is kezdett a zászlóshajó SUV -jával. A kifinomult új fémmunkába csomagolva, a Volvo Coupe -koncepcióból elfogadott XC90 stílusjelzések egyértelműek.
57

A népszerű Chrome Trimed rács az első a Volvo-tól, és a jövőbeli modellek védjegye lesz, ugyanúgy, mint a T-alakú LED nappali futó lámpák (úgynevezett Thor). Egy meghosszabbított, de vésett motorháztető visszahúzódik az autóba, és egészen a kúpos hátsó lámpákig terjed, eltúlozva az XC90 széles álláspontját.
57

A Volvo tervezője, Anders Gunnarson azt mondta a Car Express-nek, hogy csapata és csapata valódi bizalmat akar adni az úton, és az autó erős arányai segítettek az új MedSPA platformon, amely ösztönzi a jól adagolt terveket.

Az új Volvo XC90 belsőépítészet feltárta
57

A merész újratervezés a kabinra is kiterjed. Egy új tabletta-szerű nin hüvelykes érintőképernyő a középpont, amely sok gombot és tárcsázást cserél egy tiszta, rendetlenség nélküli kötőjelre.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment