A „Nagy -Britannia luxus- és sportkocsik márkái virágzik”

annak ellenére, hogy a kommentátorok „gazdasági bizonytalanságnak” nevezik, úgy tűnik, hogy a luxus autópiac függetlenül szánt. Nem számít, milyen állapotban van a gazdaság, továbbra is tiszteletlen egészségben marad. Úgy tűnik, hogy a gazdagság sok pénzügyi viharot okozhat.
És ez fantasztikus hír az Egyesült Királyság számára, amely továbbra is az utat vezeti a luxus és a nagy teljesítmény (és a két) autómárkák szempontjából.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A British legjobbja: Rolls-Royce, McLaren, Lotus, JLR és még sok más
A múlt héten beléptem a Rolls-Royce világába, vezetve az új Cullinan SUV-t-az alábbi videót vagy az Automobile Express YouTube csatornán láthatja. Ez egy olyan autó, amely egyesek számára megosztó, de úgy tűnik, hogy nem azok, akik megengedhetik maguknak egy ilyen dolgot. Kínálják.

A Rolls-Royce megértése ügyfelei iránti igényeit és igényeit arra késztette, hogy olyan SUV-t készítsen, amely pontosan azt nyújtja, amit akar-ez szenzációs eredmény.
Ezen a héten a McLaren fordulója feltárja, amit a vállalat hiper-GT-nek hív-a 2,1 millió fontot. A Woking Company Mike Flewitt vezetése alatt virágzott, és lenyűgöző sportkocsikat és teherautókat készített, amelyek velünk slágerek és lendületes számú vásárló. Pénzügyi szempontból a McLaren óriási siker.
Eközben az Aston Martin újjáéledése gyorsan folytatódik, és izgalommal látja, hogy látja és vezeti a jelenlegi mintákat, és megfelel a gondolatnak, hogy mi jön az elkövetkező években.
Hasonlóképpen, Bentley – most egy másik brit, Adrian Hallmark vezetése alatt. Ez továbbra is növekszik számos, gyönyörűen készített és fantasztikus autók és teherautók vezetésére, amelyek úgy tűnik, hogy kiegészítik, és nem feltétlenül versenyeznek más brit luxus márkákkal.
És egyet nézni? Mit szólnál a Lotushoz? Most a Geely kínai vállalat tulajdonában van (nézd meg, mit készített a Volvo -val), és a volt Land Rover főnöke, Phil Popham a Helmnél, ez egy újabb brit márka, izgalmas idővel.
Gondolod, hogy a Lotusnak izgalmas jövője van? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave A Comment