A JLR-t nem kínálják semmilyen típusú gyártónak, az államok vezérigazgatója

A Jaguar Land Rover még a legerősebb mutatót nyújtotta, hogy az üzletet nem kínálják a Peugeot-Citroen, a Fiat-Chrysler, a Hyundai-Kia vagy bármely típusú típusú vállalkozás számára. Más motorgyártó csoportok, amelyek azt remélik, hogy megvásárolják módszerüket a prémium járműbe, valamint a csúcskategóriás SUV-piacokra.
Dr. Ralph Speth, a JLR vezérigazgatója elismeri, hogy brit székhelye jelenleg gazdaságilag nehéz időszakban megy végbe. Ennek azonban számos nagyszerű oka van – ideértve a dízel járművek értékesítésének politikailag vezérelt összeomlását, amelyre a múltban annyira támaszkodott; Több milliárd font költség a tisztább jövőbeli termékeknél; Plusz hatalmas építési munkák, valamint egyéb befektetések az Egyesült Királyságban, valamint a tengerentúli növényekben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A JLR munkavállalói négynapos hétre költözhetnek
Speth szintén elmagyarázta, hogy a Peugeot-Citroen, valamint a Fiat-Chrysler kedvelői a közelmúltban rendkívül fröccsenő monetáris kérdéseket tapasztaltak meg, amikor ironikus módon kijelenti, hogy a JLR fizethet, ha vásárolja meg őket, ha ezt kívánja.
„Ma rendkívül egyszerű. A Jaguar Land Rover nem eladó ” – biztosította Speth a World Jármű Díjjának ebédjén az Ashorne Hill -ben, a JLR vidéki otthonában, valamint az edzőközpontban.
„India Tata volt. Ez az a módszer, ami megmarad. A Tata – a Jaguar és a Land Rover mellett – vezető, olyan vezető termékek készítése, amelyek az elmúlt három évben hat világjármű -díjat nyertek. ”
Dr. Speth előre várja, hogy üdvözölje Tata keresztapját, Ratan Tata -t, valamint a klán többi vezető tagját a British Midlands -be ezen a nyáron. Ezeknek a rendkívül hatalmas iparosoknak várhatóan megvizsgálják, és biztosítják a termelés előkészítését számos Jaguar, valamint a Land Rover termékek (köztük egy mini Land Rover) számára, amelyet Nagy-Britannia bemutatótermei, valamint a világ többi része, valamint a világ többi része. a középső és a tartós jövő.
Eközben a Jaguar stílusú rendező, Ian Callum CBE, aki június 28-án a JLR-ből való nyugdíjba vonul, ragaszkodik ahhoz, hogy a 64 éves korában még mindig sok autóipari, valamint nem automatikus stílus-koncepciók és ambíciókkal is rendelkezik. Figyelemre méltó, hogy nem félénk távolodni attól az ajánlásomatól, hogy elmehet olyan rendkívül saját Callum járművek vállalkozásának fejlesztésével, amely szigorúan korlátozott kötetekben fejlesztheti ki az első Callum-badgált járművet.
Kapcsolódó videók az Autovia -tól

Új Fiat 500, valamint az év járművei – Auto Rebed News 90 másodpercben

videojáték

Új Fiat 500, valamint az év járművei – Auto Rebed News 90 másodpercben

2015.07.04.

Porsche 718 Cayman GT4 RS: „A legfinomabb jármű, én …

21/03/22

Lotus Elise S1 Review: Lehet, hogy ez a legjobb …

28/01/22

Új BMW I4 M50 Review: Pontosan mennyire szórakoztató …

21/10/10/21

Új 2021 Vauxhall Astra Walkaround: A jármű …

09/09/21

2021 Bowler Defender Nehézségi áttekintés: Lapos …

06/08/21

Úgy gondolja, hogy a JLR sokkal jobb lenne független maradni? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment