A New Aston Martin DBX by q bemutatja a testreszabási lehetőségeket

.
Azt állította, hogy kiemelje a „szabálymegszakító testreszabást”, amely a Q-testület részlegén keresztül elérhető, a Q DBX állítólag az Aston Martin „Sötétebb oldalát” mutatja be.

Új Aston Martin DBX Prototype Review

Ez valamilyen módon megvitatja, hogy a q testreszabott DBX-t sötét szatén szürkén festették, hatalmas fényes fekete 22 hüvelykes kerekeken ülnek, sötétített rácsot tartalmaznak, és az összes külső króm. A teljes szénszálas külső stíluscsomag befejezi a megjelenést, amely állítólag agresszív, magabiztos hozzáállást ábrázol.
9

Belül a testreszabott osztály keményen dolgozott annak érdekében, hogy visszaszerezze a fenyegető külsőt a kabinban. A „obsidian fekete” bőr ülések és a megmunkált szénszálas kivitel a középső konzol körül, csakúgy, mint egy darab Herringbone kész csomagtartó padló, amelyet ismét szénszálakkal szövtek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ellentétben az összes komorsággal, van gyémánt mintás szatén alumínium, amelyet az ajtóhúzáson, karon és középső konzol körül használnak.
Ha kíváncsi vagy arra, hogy ez mennyire növeli a DBX -ket, már a 158 000 GBP árcímkéből – az Aston még nem mondja, de a munkája és a részletek iránti figyelem, amelyet a Q osztálya elpusztított, csak az elkötelezettség bemutatására irányul. A brit márka odaadása az új SUV egyedivé tétele iránt.
9

Ne higgy nekünk? A kiállítási autó középső konzoljának szén-dioxid-szálának befejezése valódi szerelem munkája volt, 280 egyedi réteg szénszálas réteget, kézzel óvatosan fektetve a 12 órás kikeményedési folyamat előtt. A középső konzol ezután még 90 órát őrölt, mielőtt készen állt volna.
Marek Reichman, a Design főnöke, az Aston Martin DBX -hez kommentálva: “A ma bemutatott példa csak egy inspirációs szféra, amelyet meg lehet fedezni Az alkotások széles és széles választéka az elkövetkező hónapokban. ”
Az Aston Martin szerint a Genfi Autószalonon debütálása után a DBX by Qu speciális szaténfestéke és a szén külső csomagja egyaránt megvásárolható a DBX tartomány többi részén.

Kattintson ide a 2020-as genfi ​​motoros kiállítás felépítéséhez …

Leave A Comment