„Az autóknak a csillagoknak kell lenniük, de néhány napig az ipar az emberekről szól”

ebben a játékban, általában az autók, amelyek a vitathatatlan csillagok. És így kell lennie.
De július utolsó napjaiban a globális motoros szolgáltatás sokkal inkább az emberekről szól, mint a fémről. Soha nem ismertem egy hetet, mint a Drámai Fejlesztések a motorkészítő tanácsszobákban, a Design Studiosban és a Motor Show HQ-kban.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A legnagyobb sokk a Natarajan Chandrasekaran (a Jaguar Land Rover anyavállalatának, Tata -nak) a francia Thierry Bolloré -t nevezte el a németországi Ralf Speth utódjának, mint az angliai JLR vezérigazgatójának.

2020 -ban jönnek a legjobb új autók

Az a tény, hogy hozzáadjuk a JLR forró ülésébe ugráló bolloré sokkértékét, az a tény, hogy néhány „szakértő” azt jósolta, hogy a dán Hanne Birgitte Breinbjerg Sorensen a munkát végzi. A vesztesége az ő nyilvánvaló nyeresége, és el kell hinnünk, hogy megkapta azt, ami ahhoz szükséges, hogy a JLR -t átjuttassa ezeket a kínos időket. 10 hónappal ezelőtt a Renault vezérigazgatója volt, és ennek eredményeként elsősorban megköszönhető, hogy a Clio és a Zoe a nyáron Európa legnagyobb eladási jég- és elektromos autója.
Bolloré első feladata a JLR -nél? Tegye biztonságban a társaságot és a munkahelyeket. Számomra a következő prioritás az, hogy a szlovák által épített védő kiindulási árait közelebbi 30 ezer fontra csökkentjük egy lecsupaszított, mocsaras standard verzióhoz. harmadik feladat? Egy kis föld, plusz egy baba jag a tömegek számára.

Leave A Comment