A garancia szerint az elektromos autók és teherautók fedezete

A Garancia szerint feltárta a használt elektromos járművek számára létrehozott legelső garanciát. A hír az, hogy az Egyesült Királyságban számtalan elektromos autó és teherautó eléri a gyártó garanciáinak végét.
Az elektromos autók népszerűsége növekszik az Egyesült Királyságban alacsony működési költségeik, békés túrák, valamint vezethetőség, valamint nulla mentesítési hajtómű miatt. A Nissan Leaf a legnépszerűbb, több mint 10 000 -et kínálnak, figyelembe véve a 2011. évi kiadását. Más döntéshozók szintén sikeresek EV -ket értékesítenek, beleértve a Renault Zoe, a Tesla Design S -t, valamint a BMW i3 -at.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A garancia szerint az elektromos járművekhez kapcsolódó „javítási szorongás” befejezése szándékozik véget vetni. Ez a stressz és szorongás abból az igazságból fakad, hogy a cserealkatrészek, valamint a javítási munkák sokkal drágábbak a komplex EV -knél, mint a benzin- és a dízelmotoros autók.
A Garancia -vezérigazgató, Lawrence Whittaker azt mondta: „Régóta támogattuk a technológiai kirándulást, amely az elektromos autóipar. Miután megvizsgáltuk az EV javítási munkáit, valamint az alkatrészek cseréjét, eltávolítják, hogy van egy piac, valamint telefonhívás a hosszabb garanciára. ”
A garancia szempontjából az EV hosszabb ideig tartó garanciái havonta 55 font bevezető ütemben kezdődnek, bár ez a költség nem tartalmazza a komplexum fedezetét, valamint az autókban és teherautókban felfedezett költséges akkumulátorok fedezetét, mivel a meglévő meghosszabbított politikákat a gyártók használják.
A költségek azt mutatják, hogy a vállalkozás a járművek megbízhatóságában szerepel a bizalom. Garancia szerint kijelenti, hogy „a nagyvárosi mítoszok lerombolására törekszik”, amely kapcsolódik egy elektromos autóhoz.
Most nézd meg a vásárolt legjobb elektromos autók és teherautók listájának listáját.

Leave A Comment