A tiszta kisteherautó jó első benyomást kelt

vezető furgon -szakember, Vanarama figyelmezteti a kereskedőket, hogy a munkakocsi állapotának valószínűleg drámai hatása van arra, hogy munkát kapnak -e vagy sem.
A villanyszerelőktől és a vízvezeték-szerelőktől az asztalosokig és a festőkig, Vanarama figyelmeztette, hogy a vállalati kisteherautó állapota fontos a jó első benyomáshoz, és párhuzamokat húz a munkaviszonyhoz, amely intelligens pólót és nyakkendőt visel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2013 -as legjelentősebb értékesítési kisteherautók
Vanarama azt állítja, hogy a felmérés válaszadóinak sokkal több mint fele azt mondta, hogy aggódni fog, mennyire jó volt a kereskedő, ha nem engedhetik meg maguknak, hogy jó munkavállalót vezetjenek. Több mint egyharmadon emellett azt is mondta, hogy a megbízhatóságuk miatt is aggódnak.
Vanarama ügyvezető igazgatója, Andy Alderson elmondta: “Mind a kereskedők használatának saját tapasztalataiból, valamint az ügyfeleink anekdotikus visszajelzéseinek meghallgatása alapján ösztönösen tudtuk, hogy egy rossz állapotú kisteherautó rossz benyomást kelthet a kereskedőről, amely potenciálisan befolyásolhatja azt, hogy befolyásolja a kereskedőről, amely potenciálisan befolyásolhatja azt, hogy befolyásolja a kereskedőről. A beérkezett munka mennyisége, az ár felszámított és végül a vállalati hírneve. A fogyasztói felfogásról szóló közelmúltbeli kutatásunk nemcsak ezt megerősítette, hanem azt is kristályosította, hogy a kereskedő autója mennyire nélkülözhetetlen az új ügyfelek nyerésében. ”
Érthető, hogy néhány vállalat óvatos lehet egy régi kisteherautó cseréjétől a jövőbeli jövedelemmel kapcsolatos kérdések miatt. De minden nem veszít el, mivel a Vanarama számos nagy kedvezményt kínál.
• A legjobb kisteherautó kiválasztása
Alderson elmondta: “A Vanarama -nál, a megszerzett kötethez kapcsolódó kedvezmények révén nagyon gazdaságossá teszjük a kereskedő számára egy új kisteherautó vezetését. A vadonatúj kisteherautók bérbeadása gyakran olcsóbb lehet, mint egy régi kisteherautó vásárlásakor vásárolni egy régi kisteherautót, mint egy régi kisteherautót vásárolni. Vásárlás.
“Ráadásul egy sokkal gazdasági motorral rendelkező új kisteherautó csökkentett működési költségei, és nincs olyan korábbi kopás, amely alacsonyabb karbantartási költségeket jelent, azt jelenti, hogy jobb pénzügyi értelme lehet, mint egy olcsóbb használt kisteherautó futtatása, különös tekintettel a hatásra az és a hatással. Az idősebb kisteherautó a jövőbeni jövedelemről származhat, amint azt kutatásaink kiemelték. ”
Alderson folytatja: “Kutatásunk megerősíti, amit már sokan tudunk – az első benyomások számítanak.”

Leave A Comment