ÚJ VAUXHALL ASTRA-E: ELEKTROMOS FELJEZTETÉS A 2023-as bevezetéshez

A Vauxhall kiderítette, hogy az új Astra-t is elektromos lesz, ha egy teljesen elektromos változat 2023-ban érkezik. Az Astra-E rendelkezésre áll. A plug-in hibrid választás, amelyet akkor kínálnak, amikor az új Astra a következő hónapban kerül forgalomba.
Az új Astra-E csatlakozik a Corsa-E-hez, valamint a Mokka-E-hez a márka felépítésében, amelynek 2024-ig minden formatervezésének elektromos verziója lesz. kezdve.

Új 2022 -es Vauxhall Astra eladó most 23 275 £ -tól

A Vauxhall nem tette közzé semmilyen típusú műszaki részletet az Astra -E -hez, azonban érkezése emellett a Stellantis – a Vauxhall szülői vállalkozása, amelyet a PSA és az FCA összevonása fejlesztett ki.
Új elektromos autók és teherautó -platform
A 2023-ra való érkezésével úgy tűnik, hogy az Astra-E lesz az egyik legelső autó, amely megjelenik az új Stellantis STLA közepes platformon, amely megfelelő a C-hez, valamint a D-szegmens járművekhez Astra, valamint a nagyobb SUV -k, mint például az uraföld. Az új elektromos platformot felhasználó autók és teherautók 2023 végétől gyártják.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A platform az EVMP platform Stellantis kiváló minőségű verziója, amelyet a PSA alapított, amikor önálló cég volt. Valójában ez az EMP2 platform továbbfejlesztése, amely az új Astra alatt helyezkedik el a benzinben, a dízelben, valamint a plug-in hibrid formátumban.

Leave A Comment