A Ford Focus RS és a Mustang Help Help Ford Performance Sales Double

A körültekintő Fiesta lehet az Egyesült Királyság legkelendőbb autója, de a vevők sok gyors Fordot is felcsapnak – a Ford teljesítményosztálya csaknem kétszer olyan gépjárművet árusít. Most, mint egy évvel ezelőtt.
A Ford Performance Automobile Sales már majdnem megduplázódott Európában az elmúlt évben, miután az új autók, például a Focus RS és az Új Mustang sikere sikerét követően. A Ford már közel 31 000 teljesítményű autót értékesített Európában, ami 98 % -kal növekedett a tavalyi időhöz képest. Az aktuális felállás magában foglalja az új Mustang, a Focus RS, a Focus ST és a Fiesta St.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az Egyesült Királyságban a Performance Automobile Sales majdnem elérte a 14 000 -et, ami 61 % -kal több az előző évhez képest. A Fiesta ST és a Focus St továbbra is a legfontosabb eladók, de a Ford azt mondta, hogy 5 050 brit is megvásárolta az új Focus Rs -t.
Az amerikai autógyártó azt mondta, hogy az évtized végéig „12 új teljesítményű jármű szállítása van”. Az év végén a Ford sokkal több mint 200 000 teljesítményű gépjármű -értékesítést céloz meg az egész világon.
• Forró Ford Focus ‘RS500’ prototípus foltos
A Ford elkezdi az új szuperautó, a GT átadását a potenciális ügyfeleknek ebben az évben később. A Ford Performance nemrégiben bejelentette, hogy két évvel meghosszabbítja a GT termelési éveit, így a szénszálas szuperautó teljes termelési elkötelezettségét összesen négy évre növeli.
Dave Pericak, a Ford Performance Global igazgatója elmondta: „A Ford elkötelezettsége a teljesítményvezetési státus mellett folytatódik, a Ford a pályán, hogy 12 új előadóművet szállítson, amelyet az évtized végéig ígértek.”
Ford UK Model értékesítése 2016. augusztus augusztusig történő értékesítés augusztusig

Fiesta ST48304310

Fókusz ST53504365

Focus RS14000

Mustang24000

Összesen139808675

Vásárol -e a jövőben a Ford Performance Fordot? Ha igen, mondja el, miért az alábbi megjegyzésekben…

Leave A Comment